Oldal frissítése

Philips Sonicare For Kids

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips Sonicare For Kids

Philips Logo

Philips Sonicare for Kids

Szónikus fogkefe gyermekek számára Bluetooth-kapcsolattal

Tedd szórakoztatóvá gyermeked számára a fogmosást. A Philips Sonicare For Kids szónikus fogkefe Bluetooth technológián keresztül kapcsolódik a telefonhoz vagy táblagéphez és egy szórakoztató alkalmazás segítségével motiválja a gyerekeket, hogy jobban és hosszabb ideig mossák a fogaikat. A gyermekek eközben játékos módon sajátítanak el egészséges szokásokat, amelyeket aztán egy életen át megtartanak.


ikon

75%-kal hatékonyabb, mint a hagyományos fogkefék

ikon

2 gyermek tisztítási mód

ikon

Interaktív alkalmazás - több szórakozás, jobb fogmosás

Video Philips Sonicare gyerekeknek HX6322/04

Videó lejátszása

Szónikus technológia

Miközben a gyermek megtanulja a helyes fogmosást, a szónikus technológia gondoskodik minden másról - gyengéd és hatékony tisztítást biztosít mélyen a fogak között és az ínyvonal mentén. Ennek a technológiának köszönhetően a Philips Sonicare For Kids szónikus fogkefe akár 75%-kal hatékonyabb, mint a hagyományos fogkefék .

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

2 gyermek tisztítási mód

A Sonicare for Kids szónikus fogkefe a megfelelő tisztítás érdekében kétféle tisztítási módot kínál a gyermek korától függően: alacsonyabb intenzitás 3 éves kortól és magasabb intenzitás a 7 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Kétféle kefefej

A Philips Sonicare szónikus fogkeféhez jár egy normál és egy kompakt (mini) méretű kefefej. A Philips Sonicare For Kids kefefejeit kifejezetten a gyermekek növésben lévő fogainak gyengéd megtisztítására és védelmére tervezték.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

A fiatal fogak védelme

Ennek az elektromos fogkefének a gumírozott fejét a növésben lévő fogak védelmének érdekében tervezték.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Szórakoztató alkalmazás a fogmosáshoz

Az alkalmazás hőse az aranyos Sparkly, akit a gyerekek imádni fognak. Minden alkalommal, amikor megfelelően megmossák a fogaikat, jutalmat kapnak - feloldhatják a kiegészítőket, módosíthatják Sparkly-t, vagy megszerezhetik neki a kedvenc egészséges ételeit. Ezen túlmenően a szülőknek arra is lehetőségük nyílik, hogy hozzáadják saját jutalmaikat az alkalmazáshoz.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Megtanítja a megfelelő fogmosási technikát

A Philips Sonicare For Kids alkalmazás szinkronizálódik gyermeked szónikus fogkeféjével és játékos formában tanítja meg a helyes fog- és fogínytisztítás technikáját. Figyelemmel követ minden egyes fogmosást és annak időtartamát, hogy a szülők tökéletes képet kaphassanak az eredményekről.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Több szórakozás, jobb eredmények

A gyerekek láthatják az alkalmazásban, hogy mennyire jól tisztítják a fogaikat, és cserébe a jól elvégzett munkáért csábító jutalmakat kapnak Sparkly-tól. A megkérdezett szülők 98%-a megerősítette, hogy így egyszerűbb rávezetni a gyerekeket a hosszabb és alaposabb fogmosásra.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

KidTimer funkció

Az alkalmazás folyamatosan ösztönzi a gyerekeket a fogmosási idő fokozatos meghosszabbítására. A cél az, hogy elérjék a fogorvosok által ajánlott kétperces időtartamot.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Csatlakozás Bluetooth-on keresztül

A fogkefe és az alkalmazás Bluetooth-on keresztül történő csatlakoztatása lehetővé teszi a fogmosás valós idejű megfigyelését. A technológia felismeri a fogmosás kezdetét, megszakítását és a befejeztét. A beépített memóriának és az időmérőnek köszönhetően akár 20 tisztítást is képes tárolni, ha éppen nincs használatban az alkalmazás.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Többmarkolatú kialakítás a szülők és gyermek számára

Ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy egyedül és a szüleikkel együtt is megmoshatják a fogaikat. Minden Philips Sonicare For Kids fogkefe okosan megtervezett testtel rendelkezik, amely lehetővé teszi a szülőknek és a gyerekeknek, hogy együtt mossanak fogat. Szilárd markolata biztosítja, hogy a kisgyermekek kezei könnyen mozgathassák a kefét, míg tágas kialakítása lehetővé teszi a szülők számára, hogy szükség esetén segítsenek a fogmosásban.

Philips Sonicare For Kids HX6322/04
Philips Sonicare For Kids HX6322/04
Philips Sonicare For Kids HX6322/04
Philips Sonicare For Kids HX6322/04

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Mozgások száma/perc 31 000 mozgások/perc
Üzemmódok száma 2
Mobilalkalmazás Igen

Funkciók

Funkciók Bluetooth, Időzítő

Sorozat szerint

Sorozat Philips Sonicare for Kids

Csomag tartalma

Fejek száma a csomagban 2 db, 4 db
Töltők száma 1 db, 2 db
Kód:  PHIDK001nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20