Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

Philips Sonicare DiamondClean HX9911/94

Új Generáció
-8%
75 990 Ft
69 990 Ft
55 110 Ft áfa nélkül

Philips Sonicare DiamondClean HX9911/94

Philips Logo

Új generációs Philips Sonicare DiamondClean HX9911/94

A kedvenc szónikus fogkeféd nyomásérzékelővel

Nem éred be a hagyományos kézi fogkefével, azonban rendkívül gyengéd fogápolásra vágysz? A Philips Sonicare DiamondClean HX9911/94 szónikus fogkefét kifejezetten a fog és a fogíny ápolásának jegyében tervezték, emellett ideális választás a fogszabályozóval vagy fogpótlással rendelkező felhasználók számára is. A szónikus fogkefe percenként 62 000 mozgást végez, a precíztisztításhozpedig hozzájárul a két perces praktikus időzítő is. A Philips Sonicare HX9911/94 fogkefe négy tisztítási módot kínál (Clean, Deep Clean+, Gum Health, White+) ezt 3 különböző intenzitás (Alacsony, Közepes, Magas) teszi teljessé. A beépített nyomásérzékelő azonnal figyelmeztet, hogyha túl nagy nyomást gyakorolsz a fogaidra. Ezzel a fogkefével többlepedékettávolítasz el a fogaidról, és az elszíneződés eredményes megszüntetésének hála fehérebb fogakat érhetsz el, mint egy kézi fogkefével.

  Philips Sonicare DiamondClean 9000 Rosegold HX9911/94

Szónikus technológia a gyengéd tisztításhoz

  Philips Sonicare DiamondClean 9000 Rosegold HX9911/94

Beépített nyomásérzékelő

  Philips Sonicare DiamondClean 9000 Rosegold HX9911/94

4 üzemmód, 3 intenzitás

Philips Sonicare DiamondClean 9000

Videó lejátszása

Philips Sonicare DiamondClean 9000 Rosegold HX9911/94 elektromos fogkefe

Philips Sonicare technológia

A szónikus tisztítómozgás olyan habbá alakítja a fogkrémet, amely felveszi a harcot a lepedékkel és kiűzi azt a fogközi területekről és a fogíny mentéről is. Ugyanakkor a fogaid minden bizonnyal örömmel fogadják a 62 000 finom, mégis hatékony tisztítómozgást. 2 perc alatt ugyanolyan hatékonyságot érhetsz el, mint egy kézi fogkefével egy teljes hónap alatt. Akíméletes szónikus technológia alkalmas a fogszabályozóval, fogtöméssel, koronával vagy fogpótlással rendelkező felhasználóknak. Másikelőnye,hogy megakadályozza a fogszuvasodást és javítja a fogíny egészségét is.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 Rosegold HX9911/94 elektromos fogkefe

Lepedék eltávolítása a fogakról

A C3 Premium Plaque Defence szónikus fogkefefej eltávolítja a lepedéket, segít a kivételes tisztításban és megszabadul az ételek és italok okozta mindennapos felületi elszíneződésektől a fehér fogakon. Rugalmas kialakításával akár 10× több lepedéket távolít el a fogakról és a fogíny mentéről a mély tisztításával, amely látható és érezhető egyszerre.Apuha és rugalmas gumi oldalakkal a Premium Plaque Defence igazodik a fogak és a fogíny különleges vonalához, ezáltal pedig 4× hatékonyabban érintkezik azok felületével, miközben elnyeli a túlzott nyomást fogmosás közben, tehát teljes mértékben kihasználhatod a szónikus technológia előnyeit.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 Rosegold HX9911/94 szónikus fogkefe

Nyomásérzékelő

Talán nem is veszed észre, hogy milyen nagy nyomást gyakorolsz a fogaidra fogmosás közben, azonban a Philips Sonicare HX9911/94 fogkefe figyelmét még ez sem kerüli el. Hogyha túl erősen mosod a fogínyedet, a szónikus fogkefe pulzáló hangjelzéssel figyelmeztet, hogy legyél óvatosabb.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 Rosegold HX9911/94 szónikus fogkefe

4 tisztítási mód, 3 intenzitás beállítás

A négy elérhető üzemmóddal a fogmosást a saját igényeidhez igazíthatod a Philips Sonicare HX9911/94 fogkefével. A Clean üzemmód a standard választás a minőségi mindennapos fogmosáshoz. A White+ mód ideális a felületi elszíneződések eltávolításához. A Gum Health üzemmóddal gyengéden, azonbanhatékonyan tisztíthatod meg a fogínyedet. A Deep Clean+ egy élénkítő, mély tisztító üzemmód. Emellett három különböző intenzitásból választhatsz minden egyes üzemmódhoz, amely azt jelenti, hogy valóban a saját igényeidre formálhatod a fogmosást. A 3 intenzitás beállítással balról jobbra haladva váltogathatsz a"magas", "közepes" és "alacsony" intenzitások között.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 Rosegold HX9911/94 szónikus fogkefe

Fejcsere figyelmeztetés

Az intelligens BrushSync technológia megfigyeli, hogy milyen régóta és milyen erősséggel mosod a fogaidat és egy rövid sípolással és a fogkefe markolatán fényjelzéssel figyelmeztet, amikor elérkezett az ideje a fogkefefej kicserélésének.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 Rosegold HX9911/94 szónikus fogkefe

BrushSync technológia

A különleges mikrochip felismeri és szinkronizálja az intelligens fogkefefejet a fogkefe markolatával. Ennek a kombinációnak hála az intelligens értesítés jelzi, amikor szükséges a fogkefefej cseréje. Azon tűnődsz, hogy melyik üzemmódot és intenzitást alkalmazd? Már emiatt sem kell fájnia a fejednek. A BrushSync párosítás üzemmód tájékoztatja a fogkefe intelligens markolatát arról, hogymilyenokos fogkefefejet használsz éppen. Tehát például, hogyha felhelyezed a Gum Care fogkefefejet, a fogkefe kiválasztja az ehhez optimális üzemmódot ésintenzitást.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 Rosegold HX9911/94 szónikus fogkefe

Alkalmazás és időzítő

Az új generációs Philips Sonicare DiamondClean 9000 szónikus fogkefe a Philips Sonicare alkalmazást használja, amely elérhető az iOS és Android operációs rendszerekre és segít az egészséges fogápolási rutin megőrzésében és fejlesztésében egyaránt. Ennek egyik előnye, hogy beállíthatod rajta a 2 perces időzítőt, így biztosan elegendő ideig mosod majd a fogaidat.Amintpárosítottad a készülékedet a Sonicare mobilalkalmazással, fogadhatod a fogmosásról szóló adatokat is.

Philips Sonicare DiamondClean 9000 Rosegold HX9911/94 szónikus fogkefe

Kiegészítők utazáshoz

Az utazótoknak hála a fogkefét mindig higiénikusan és stílusosan tárolhatod. Egyetlen teljes töltéssel két hétig használhatod a fogkefét normál használat esetén. Azonban, hogyha a fogkefe merülni kezdene utazás közben, használhatod az utazótokot töltőként is. Ehhez csak annyi a dolgod, hogy behelyezed a fogkefét a tokba, majd a tokot csatlakoztatod egy laptophoz vagy rádugodahálózatra. Az otthoni töltés - elegáns pohártöltő indukciós töltéssel - modern kiegészítője lehet a fürdőszobának, sőt a poharat használhatodmég a szád kiöblítésére is.

Philips Sonicare DiamondClean 9000
Philips Sonicare DiamondClean 90009
Philips Sonicare DiamondClean 9000
Philips Sonicare DiamondClean 9000
Philips Sonicare DiamondClean 9000

Műszaki adatok

MÓDOK

Clean

A mindennapos minőségi tisztításhoz

Gum Health

Gyengéd és hatékony tisztítás az egészséges fogínyért

White+

Eltávolítja a felszíni elszíneződést

Deep Clean+

Élénkítő mély tisztítás

3 intenzitás

Magas, Közepes, Alacsony

tervezés és kivitelezés

Szín

Rosegold

könnyŰ HASZNÁLAT

Kompatibilitás

Felpattintható fejek

Fejcsere emlékeztető

A cserejelző ikon világítani kezd

A fogkefe háza

Vékony ergonomikus kialakítás

MŰSZAKI ADATOK

Akkumulátor

Tölthető

Akkumulátor típusa

Lítium-ion

Üzemidő (a teljes töltöttségtől a lemerülésig)

14 nap

fogyasztás

Feszültség

110-220 V

A csomag tartalmazza

Markolat

1 új generációs DiamondClean fogkefe

Fogkefefejek

1 db C3 Premium Plaque Defence fogkefefej

Utazótok

USB-töltős utazótok

Pohártöltő

1 ×

Töltőalap

1 ×

szolgáltatás

Garancia

2 éves korlátozott jótállás

További információk

4,9
20 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Tulajdonságok

Típus Szónikus
Rendeltetés Felnőtteknek
Rezgések száma 62 000 rezgés/perc
Tisztítási módok száma 4
Mobilalkalmazás Igen

Funkciók

Funkciók Bluetooth, Időzítő, Nyomásérzékelő, Akkumulátor kijelző

Sorozat szerint

Sorozat Philips Sonicare DiamondClean

Csomag tartalma

Pótfejek száma 1 db
Töltőkarok száma 1 db

Állíthatóság

Intenzitás beállítása igen

Szín

Szín Rózsaarany
Kód:  PHIZK606
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  HX9911/94
P-DC1-WEB5