Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Philips Series 5000 EP5361/10 tejtartóval

4,9 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips Series 5000 EP5361/10 tejtartóval

Philips Logo

Philips Series 5000

Teljesen automata kávéfőző

EP5361/10

Aromás eszpresszó és kávé karnyújtásnyira

Élvezd a friss kávébabszemekből és tejből készített krémes italokat egyetlen gombnyomással. Minden ital intenzitását, hőmérsékletét és mennyiségét beállíthatod, amely olyan különlegességeket tartogat, mint az eszpresszó, kávé vagy americano.

ikon

7 féle ital

ikon

Beépített tejtartó

ikon

100% kerámia daráló

Philips Series 5000EP5361/10 videó

Videó lejátszása

100% kerámia daráló

A készülék darálója 100%-ig kerámiából készült: igazán robusztus és precíz, tehát legalább 20 000 csésze friss, aromás kávét élvezhetsz általa. A kerámia daráló nem melegszik túl, ezáltal megőrzi a kávébab ízét még hosszú távú használat után is.

Philips Series 5000-EP5361/10

5 féle aromás kávé

Élvezd a kedvenc kávés italaidat az igazán kivételes pillanatokban. Akár eszpresszót, kávét vagy tejes különlegességet választasz, a teljesen automata kávéfőző azonnal és kifogástalan végeredményekkel, zökkenőmentesen készíti el az italokat.

Philips Series 5000-EP5361/10

Alakítsd a kávédat egyéni ízlésed szerint

Ez a teljesen automata kávéfőző a könnyen használható opciók széles választékát kínálja, hogy egyéni ízlésed szerint készíthesd el az italokat. Ennek köszönhetően könnyedén testreszabhatod és eltárolhatod a készülék memóriájában minden egyes elkészített ital mennyiségét, intenzitását és hőmérsékletét. A kávé számára 5 különböző intenzitás, 5 hőmérséklet és 3 őrlési beállításáll rendelkezésedre. Ne félj az újdonságoktól, kísérletezz bátran, bármilyen italt is gondoltál ki.

Philips Series 5000-EP5361/10

Intuitív kijelző

Az intuitív kijelző minden számodra szükséges információt megjelenít a könnyű használat és a legjobb végeredmény érdekében. Az ikonok és szöveges üzenetek együttesével kalauzol végig az összes elérhető beállításon és fontos karbantartási teendőn.

Philips Series 5000-EP5361/10

Quick Milk clean funkció

Az egyedülálló, egy gombnyomással elérhető tejtartály tisztító funkciónak köszönhetően minden egyes használat után elöblítheted a készülék tejrendszerét.

Philips Series 5000-EP5361/10

MEMO funkció

A MEMO funkció segítségével mindig az egyéni ízlésednek megfelelően készítheted el a kávédat, ugyanis ez a funkció lehetővé teszi a kávé és a cappuccino pontos méretének beállítását, így a készülék mindig tudni fogja, hogyan szereted a kávédat.

Philips Series 5000-EP5361/10

Megőrzi a kávébab aromáját

Az Aroma seal lezárás gondoskodik a kedvenc kávébab fajtád megfelelő védelméről és megőrzi annak eredeti aromáját még hosszú idő elteltével is, miközben csökkenti a darálás során keletkező zajt is.

Philips Series 5000-EP5361/10

Thermoblock

A Thermoblock a tökéletes hőmérsékleten készíti el a forró kávét és a cappuccino-t az egész család számára. A titok nyitja a könnyed alumínium és rozsdamentes acél ház, amely gyorsan éri el az igazán magas hőmérsékletet is.

Philips Series 5000-EP5361/10

Kivehető főzőegység

A teljesen automata kávéfőzők szíve a főzőegység, éppen ezért rendszeres tisztítást igényel. A főzőegység egésze eltávolítható, tehát alaposan megtisztíthatod folyóvíz alatt.

Philips Series 5000-EP5361/10

AquaClean szűrő

A szabadalmaztatott innovációnak számító AquaClean vízszűrő lelassítja a vízkő kialakulását, így gondoskodik a teljesen automata kávéfőző legjobb teljesítményéről. Cseréld ki a szűrőt, amikor a készülék tájékoztat annak szükségéről, amely beletelhet akár 5000 csésze kávé* elkészítésébe is. Mindez idő alatt pedig tökéletesen tiszta vizet élvezhetsz. Amikortelepíted az AquaClean szűrőt a készülékbe, a vízkőmentesítésre vonatkozó értesítés automatikusan megszűnik.

Philips Series 5000-EP5361/10 automata kéváfőző
Philips Series 5000-EP5361/10 automata kéváfőző
Philips Series 5000-EP5361/10 automata kéváfőző

Műszaki adatok

SOKSZÍNŰSÉG

Italok

Eszpresszó,
Forró víz,
Capuccino,
Kávé,
Tejhab,
Latte macchiato,
Americano

Darált kávé használata

Igen

Dupla pohár

Igen

Dupla pohár tej

Nem

egyéb funkciók

Kivehető főzőegység

Igen

Automatikus öblítés és vízkő eltávolítás

Igen

BE/KIKAPCSOLÓ gomb

Igen

Gyors felmelegedés

Igen

Gusto perfetto

Igen

További specifikációk

* 8, a készülék által jelzett szűrőcsere alapján. A pontos mennyiség függ a kiválasztott kávé beállításaitól és a mosás és tisztítás gyakoriságától is.

* egy Németországban végzett fogyasztói teszt alapján, ahol a piacvezető (2017) teljesen automata egy gombnyomásos eszpresszó kávéfőzővel (kávé + tej) hasonlították össze.

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Automata
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 450 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 1,8 l

Funkciók

Általános funkciók Két csésze készítése egyszerre
Ital tulajdonságok Kávé intenzitás beállítása

Felszerelés

Általános felszereltség Beépített kávédaráló
Tejadagolás módja Tejrendszer
Karbantartás és tisztítás vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer

Méret & súly

Mélység 43 cm
Szélesség 22,1 cm
Magasság 34 cm
Tömeg 7,6 kg
Max. magasság a csésze számára 15 cm

Szín

Szín Fehér

Receptek

Tejes receptek Caffe latte, Cappuccino
Kód:  PHIEP998
Termékszám:  EP5361/10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10