Oldal frissítése

Philips SD700B - fekete

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Philips SD700B - fekete

Vidd magaddal a kedvenc számaidat, ahová, és amikor csak szeretnéd! A Philips kompakt vezeték nélküli hangszórója téged is minden bizonnyal lenyűgöz. Elegáns és időtálló kivitelezése mellett a Philips SD700B - a magasabb árkategóriájú hangszórókhoz képest - kristálytiszta, zajmentes hangzással büszkélkedhet. A továbbfejlesztett hangteljesítményről két hangszórómeghajtó gondoskodik, amely kétségtelenül lefedi a rádiófrekvencia teljes sávszélességét. A Li-Pol akkumulátornak köszönhetően a Philips hangszórója akár 12 órás, folyamatos zenehallgatást is képes biztosítani. A töltés a csomag részét képező USB kábelen keresztül lehetséges.

A Philips SD700B és főbb előnyei

  • Kompakt hangsugárzó, amely lenyűgöz a vonzó külsejével
  • Élvezd a tökéletes, zajmentes hangzást
  • A Philips hangszóró hihetetlenül hosszú, akár 12 órás zenehallgatási időt tesz lehetővé egyetlen töltéssel
  • Könnyedén párosítható vezetékes, és vezeték nélkül eszközökkel is
  • Bárhol, és bármikor lejátszhatod a kedvenc számaidat vagy a lejátszási listádat

A Philips hangszóró széleskörű csatlakoztatási lehetőségei

A Philips vezeték nélküli hangszórót Blutetooth-on keresztül is csatlakoztathatod bármelyik eszközödhöz. 10 méteres hatótávolságának köszönhetően felesleges vezetékek és aggodalmak nélkül streamelheted a kedvenc zenéidet. A csatlakoztatás másik módja az 3,5 mm-es kábel számára alkalmas AUX-IN port használata, amellyel egyszerűen kötheted össze a hangszórót a telefonoddal, a tableteddel, vagy a laptopoddal. A port akár fejhallgató csatlakoztatására is alkalmas, amelyen keresztül anélkül hallgathatod a Philips hangszóróból szóló zenéidet, hogy másokat zavarnál vele. A Philips SD700B praktikus USB, és microSD kártya-foglalattal is fel lett szerelve. Csak kapcsold be, és élvezd a kedvenc számaidat, ahol csak szeretnéd!

 
Kód:  JPI404i3b
Termékszám:  SD700B/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15