Oldal frissítése

Philips PX840T

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Philips PX840T

A Philips PX840T hordozható hangrendszer teljesítményével és dinamikus fénytechnikai rendszerével minden buli résztvevőjét táncra perdíti, de ünnepségeken és egyéb rendezvényeken is kiválóan bevethető. Mivel a ritmus nagyon fontos, ezért a Dynamic Bass Boost tökéletesen kiemeli a basszust, és maximális élvezetet nyújt zenehallgatás közben. A basszus reprodukciója általában mély frekvenciák esetében fakó. Azonban ez a funkció kiemeli a mély hangokat is, a hangskála teljes terjedelmében. A DSC digitális kiegyenlítés gondoskodik arról, hogy minden zenei stílusban a legfontosabb frekvenciákat nyomatékosítsa.

Legfontosabb jellemzői

  • Táncolj a sokszínű zene ritmusára
  • Játsz le zenét vezeték nélkül, Bluetooth-on keresztül
  • Lejátszik klasszikus CD, MP3-CD, és újraírható CD-R és CD-RW formátumot
  • Sztereó rádió FM / MW (AM)
  • Dynamic Bass Boost a mélyebb, drámaibb basszusért
  • Hálózatról vagy akkumulátorról /D R20 (8 db)/ is működtethető
  • A legfontosabb hangfrekvenciák erősítése az adott zenei stílusban (DSC digitális kiegyenlítő)
  • USB bemenet

Modern lejátszó

A beépített Bluetooth-nak köszönhetően vezeték nélkül csatlakoztatható különböző eszközökhöz, mint például okostelefon, tablet, vagy akár laptop. Könnyedén áthelyezheted kedvenc zenéidet, videóid és játékaid hanganyagát. A vezérléshez elég a készülékeket NFC-vel egymáshoz érinteni. Vagy játsz le akár 20 dalt a kedvenceid közül CD-ről. Le tud játszani klasszikus CD, MP3-CD, és írható CD-R és CD-RW formátumokat. Rendelkezésre áll egy USB bemenet USB memóriaeszközről történő lejászáshoz. Az utolsó lehetőség a klasszikus audio bemenet minden más audio forrásról törénő lejátszáshoz.

Tulajdonságok:

Kimenet telejsítménye:
Összesen max. 50 W

Hangszórók:
2 szélessávú + 2 passzív hangsugárzó

Audio lejátszás:
Bluetooth A2DP, AVRCP
Csatlakozó: USB
Média: CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD
Bemenet: 3,5 mm-es bemenet
Tuner: Stereo FM / MW (AM)

Méretek:
523 × 223 × 210 mm

Tömeg:
3,8 kg

 
Kód:  JPI302k
Termékszám:  PX840T/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10