Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Philips HUE

VISSZA A VILÁGÍTÁSTECHNIKA KATEGÓRIÁHOZ

Több, mint világítás. A Philips Hue a Te fantáziád. Ébredj minden reggel napsütésre! Érezd magad otthonosan akkor is, ha nem otthon vagy! Helyezd át életed történetét egy másik világba, fedezd fel lehetőségeidet a Philips Hue rendszerrel!

Kezdőcsomagok

Kezdőcsomagok

A legegyszerűbb módja a kezdésnek. LED fényforrásokat, Dimmer Switch-et tartalmaz, valamint mindennek az alapját – Bridge-et.

 MEGJELENÍTÉS

Fényforrások

A Philips Hue LED fényforrások E27, E14, GU10 foglalatúak, és 3 típus közül választhatsz: Hue White, White Ambiance vagy White & Color.

 MEGJELENÍTÉS
Beltéri világítás

Beltéri világítás

Az elegáns és designos család fali-, mennyezeti és spotlámpákat is tartalmaz.

  MEGJELENÍTÉS
Kültéri világítás

Kültéri világítás

A kültéri világítás családban oszlopos, spot-, és falilámpákat is találsz majd, amelyeket mind fejlett funkciókkal láttak el.

 MEGJELENÍTÉS
Entertainment

Entertainment

Ismerd meg a gamerek számára tervezett család tagjait, gazdagítsd élményeidet a Philips Ambilight TV-vel kompatibilis technológiák segítségével!

 MEGJELENÍTÉS

A Philips Hue

Philips Hue alkalmazás – színbeállítási lehetőségek

Játszadozz el 16 millió színnel!

Ha 16 millió szín van karnyújtásnyira Tőled, olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, amikre eddig nem is gondoltál volna. Varázsolj történeteid mögé különleges hangulatot, igazítsd a színeket kedvenc csapatot színeihez a meccs napján, vagy használd ki a lakhelyed falfelületét dekorációként! Ha el tudod képzelni, a Philips Hue meg tudja valósítani.

Ébredj minden reggel napsütésre!

A Philips Hue ébredéskor és elalváskor szimulálja a természetes reggeli és esti fényeket. Lényegesen kellemesebb ugyanis fényre kelni, mint egy hangosan zajongó ébresztőórára. Este viszont a kellemes, fehér fényű LED világítás segít ellazulni, és felkészíti tested a jó éjszakai alvásra.

Ébresztő a Philips Hue segítségével
A Philips Hue világítás hangvezérlése

Kezeld a világítást a hangoddal!

Nincs is már szükség másra, csak a hangodra. A Philips Hue együttműködik az Amazon (Alexa), Google (Assistant) és Apple (HomeKit) vállalatok segédeivel, az asszisztensek segítségével a hangoddal vezérelheted a világításod. A világítást kapcsold be vagy ki, tompítsd vagy változtasd a fényt úgy, hogy megfeleljen hangulatodnak!

Home & Away

Beállíthatod, hogy ha hazaérkezel, a geolokáció funkció segítségével gyúljanak fel a lámpák. A Philips Hue lehetővé teszi, hogy úgy tűnjön, otthon vagy – akkor is, amikor valójában messze jársz. Kezeld a lámpákat távolról, vagy használd az időzítőt! Természetesen le is lehet kapcsolni távolról a fényeket, így nem kell izgulnod, hogy nem felejtetted-e őket felkapcsolva.

Ovládání světel Philips Hue na dálku
Philips Hue okos izzók

Philips Hue okos lámpák és világítótestek

Intelligens és energetikai szempontból hatékony LED világítótestek a Philips vállalattól. Erős és szépséges fényt adnak - mindennapos tevékenységekhez, különleges pillanatokhoz és élményekhez. Praktikusak, fényerejük állítható, villognak vagy pulzálnak. Röviden - pontosan azt csinálják, amit éppen szeretnél. Mindenféle alakban és méretben elérhetőek, pontosan olyat választhatsz, amilyen megfelel otthonodba.

Okos vezeték nélküli hub – Philips Hue Bridge

A Bridge a Philips Hue rendszered szíve, amely vezeték nélkül köti össze az okos készülékeid a Philips Hue világítótestjeiddel. Egy Bridge-re akár 50 égő és tartozék csatlakoztatható. A Bridge össze van kötve a routereddel, és összeköti a rendszeredet az internettel, hogy távolról is kezelhesd azt - ennek köszönhetően újabb okos funkciók válnak elérhetővé. A Bridge minden Philips Hue kezdőcsomagban megtalálható, vagy önállóan is meg tudod vásárolni, és egyszerűen saját Philips Hue rendszert kialakítani.

Okos központi egység - Philips Hue Bridge
Philips Hue okos vezérlés

Okos vezérlés

A Philips Hue rendszert tetszőleges eszközről vezérelheted, bárhonnan. Egyszerűen állíthatod be az intenzitást, választhatsz időzítőket, vagy változtathatod a színeket (és még sok minden mást), mindezt a Philips Hue applikációval. A még egyszerűbb kezelés érdekében válaszd a Hue Dimmer Switch-et, vagy Hue Tap-ot. Állíts be kedvenc jeleneteket, rutinokat, hogy mindig kéznél legyenek. Használhatod a Philips Hue Motion Sensor mozgásérzékelőt is, amely teljesen automatikusan kezeli majd a fényeidet. Ezek a vezérlők mindig rendelkezésre állnak majd, ha szükség lesz rájuk, bárhol is legyen ez. Akár akkor is, ha éppen nem otthon vagy.

ZigBee, a magas minőség záloga

A Philips Hue alapját a ZigBee LightLink technológia adja - egy megbízható, biztonságos technológia a világítás kezelésére, alacsony energetikai igénnyel. Folyamatosan új és új funkciókat és javításokat eszközölnek a rendszerben. 2018-ban már a ZigBee 3.0 támogatja a rendszert. A software és firmware vezeték nélküli módon is frissíthető, egyenesen a világítótestekben. A Philips Hue rendszert könnyedén integrálni lehet más, ZigBee technológián alapuló rendszerekbe.

Philips Hue - Zigbee tanúsítvány
Több megjelenítése Kevesebb megjelenítése

Fedezz fel minden lehetőséget, ami a Philips Hue okos világításban rejlik!

Hogyan kezdjünk hozzá a Philips Hue rendszer kialakításához?

Több megjelenítése

A Philips HUE egy olyan - háztartásokban használható - világítási rendszer, amelyet intuitíven kezelhetsz egy applikáción keresztül okostelefonodról vagy tabletedről. A vezérlőegység akár 50 világítótestet is tud kezelni, rajtad áll hogy milyen színben, milyen intenzitással, és mikor világítanak majd. Segítünk a választásban.

Folytatás
Paraméterek módosítása
394 termék

Philips HUE

A Philips HUE kategóriában összesen 394 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15