Oldal frissítése

Philips Hue fekete kültéri mozgásérzékelő

19 790 Ft
15 580 Ft áfa nélkül

Philips Hue fekete kültéri mozgásérzékelő

A  Philips Hue kültéri mozgásérzékelő fontos kelléke az otthon biztonságának.  A mozgásérzékelő elemmel működik, így teljesen vezetékmentes és egyszerűen elhelyezheted bárhol.  Az üzembe helyezése mindössze néhány percet vesz igénybe.  Az érzékelőt a megfelelő irányba forgatva állíthatod be. Az elhelyezéstől 100° fokban érzékel egészen 5 m távolságig. A beépített fényérzékelőnek köszönhetően csak akkor kapcsolnak be a fényforrások, ha szükség van rá.  A mozgásérzékelő az energia megtakarítást is elősegíti azzal, hogy automatikusan lekapcsolja a világítást. A borítójának köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak. 

A Philips Hue kültéri mozgásérzékelő legfontosabb tulajdonságai

  • Okos mozgásérzékelő
  • Kifejezetten kültéri használatra fejlesztették
  • A mozgás érzékelésekor automatikusan bekapcsolnak a fények
  • A borítójának köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak 
  • Áramforrása vezetékmentes, elemekkel tőrténik 2xAAA
  • Kompatibilis az Amazon Alexa a Apple Homekit aplikációval
  • Beállításához Philips Hue Bridge van szükség

Okos megoldások a Philipstől egy okos világban

A vezetékmentes kültéri mozgásérzékelő a okos világ egyik új technológiája. Mivel elemekkel működik, bárhová helyezheted. Kompatibilis az a Amazon Alexa a Apple Homekit rendszereivel. Vezetékmentes adatcsere  a Philips Hue bridge rendszerrel  lehetővé teszi a teljes ellenőrzést, bárhová is helyezed el az érzékelődet. A csomagolás minden segédeszközt tartalmaz, ami a felszereléséhez  szükséges.
További adatok:
A figyelés szöge:
100°
Anyaga:
Műanyag
Színe: Fekete

Kód:  PHL19021
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  929001975801/929003067401
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB20