Oldal frissítése

Philips GC9315/30 PerfectCare Aqua Pro

Jarní úklid
Kedvezményes kóddal 21NAGYTAKARITAS20 59 990 Ft
76 590 Ft
74 990 Ft
59 050 Ft áfa nélkül

Philips GC9315/30 PerfectCare Aqua Pro

Philips Logo

Philips PerfectCare Aqua Pro gőzállomás
GC9315/30

Intelligens vasaló a tökéletes eredményért

Tedd könnyebbé a házimunkát a Philips PerfectCare Aqua Pro nagy teljesítményű gőzállomásával, amely rendkívül könnyed vasalótalppal és nagy méretű, 2,5 literes víztartállyal büszkélkedhet. Ez teszi a gőzállomást ideális választássá a jelentősebb mennyiségű ruha kivasalásához, alacsony tömegének és könnyű használatának hála függőleges gőzöléshez is használhatod. Az innovatív technológiával semmilyen vasalásra alkalmas anyagot nem égetsz meg vele - az OptimalTemp technológiánakköszönhetően nem szükséges a hőmérsékletet beállítani vagy kiválogatni a ruhákat vasaláskor. A folyamatos gőzkibocsátás megbirkózik még a legmakacsabb gyűrődésekkel is az igazán ellenálló anyagokon. Minden bizonnyal nagyra értékeled a függőleges gőzölés lehetőségét a függönyök és a vállfára akasztott ruhák vasalásakor. Mindösszesen 2 perc alatt használatra kész-kevesebb időt tölthetsz vasalással mint ezelőtt bármikor!

Philips GC9315/30 gőzállomás

Rendkívül könnyű vasaló az erőteljes vasaláshoz és gőzöléshez

Philips GC9315/30 gőzállomás

Garantált nem égeti meg a ruhát, nincs szükség hőmérséklet-beállításra

Philips GC9315/30 gőzállomás

Minden vasalható anyaghoz

Philips GC9315/30 gőzállomás
Philips GC9315/30 gőzállomás

OptimalTEMP technológia

Az innovatív OptimalTemp technológia biztosítja, hogy semmilyen vasalható anyagot nem égetsz meg vasalás közben. Minden típusú anyagot kivasalhatsz a farmertól a selyem és vászon anyagokon át egészen a kasmírig. Mindezt teljesen biztonságosan teheted meg az anyagok tetszőleges sorrendjében, anélkül, hogy vasalás előtt szétválogatnád az anyagokat vagy a vasaló megfelelő hőmérsékletére várnál.

Philips GC9315/30 gőzállomás

Rendkívül erőteljes gőz

Az erőteljes és folyamatos gőzkibocsátás könnyedén birkózik meg még az igazán ellenálló anyagokkal is. Az akár 420 g-os kivételes gőzlövettel azonnal, egy pillanat alatt elbánhatsz még a legmakacsabb gyűrődésekkel is. A 120 g/perces folyamatos gőzáramlás ideális a ruhák és függönyök függőleges gőzöléséhez. A Philips PerfectCare Aqua Pro gőzállomás tömege ideális, csupán 0,8 kg, így nagyon könnyű a használata. Jól csúszik a ruhákon, megszünteti még a legnagyobb gyűrődéseket is,emellett kíméli a csuklódat. Megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a függőleges gőzölés folyamatát is. A csomagban található kesztyű fokozott védelmet nyújt a kezednek gőzölés közben.

Philips GC9315/30 gőzállomás

Minden vasalható anyaghoz

Minden típusú, vasalásra alkalmas anyagot nyugodt szívvel gőzölhetsz és vasalhatsz az égés kockázata nélkül. Gyorsan és eredményesen távolíthatod el és simíthatod ki a gyűrődéseket és a ráncokat a farmerokból és más szilárd anyagokból, ugyanakkor még az olyan finom szövetekből is, mint a selyem blúzok vagy blézerek. A vasalónak nem okoz problémát a különféle díszekkel, gombokkal vagy csatokkal rendelkező nehezen hozzáférhető helyekvasalása sem.

Philips GC9315/30 gőzállomás

T-ionicGlide vasalótalp

Az innovatív T-ionicGlide vasalótalpat páratlan csúszás és maximális karcállóság jellemzi. Rozsdamentes acél alapja kétszer ellenállóbb, mint a hagyományos alumínium alapok, a szabadalmaztatott, fejlett titán felülettel ellátott 6 rétegű bevonat gondoskodik a kiváló csúszásról és az igazán gyors eredményekről.

Philips GC9315/30 gőzállomás

ECO üzemmód

Az ECO üzemmód lehetővé teszi az energiatakarékos működést az olyan ruhák vasalásakor, amelyek kevesebb gőzt igényelnek. Takaríts meg energiát és élvezd az azonos minőségű végeredményt. Ez a termék a Philips zöld logójával rendelkezik, amely azt jelenti, hogy a vasaló környezetbarát az energiahatékonyságát és a tömegét illetően sok más tulajdonsága mellett, például megbízhatóan hosszú élettartamú.

Philips GC9315/30 gőzállomás

2,5 literes víztartály

2,5 literes kapacitásával 3 órán keresztül megszakítás nélkül vasalhatod és gőzölheted a ruhákat anélkül, hogy szükséges lenne a tartály újratöltése. Amennyiben a víztartály üres vagy használat közben kiürül, jelzőfény tájékoztat majd ennek tényéről - az áttetsző víztartályt könnyedén eltávolíthatod, a nagyméretű töltőnyílásnak hála pedig folyóvíz alatt könnyedén és gyorsan feltöltheted.

Philips GC9315/30 gőzállomás

Biztonságos tárolás és szállítózár

Az innovatív OptimalTEMP technológiának köszönhetően nemcsak minden vasalása alkalmas anyagot a megégés kockázata nélkül vasalhatsz ki, hanem akár nyugodtan rajta is hagyhatod a forró vasalót a vasalódeszka pamut felületén vagy bármilyen más anyagon anélkül, hogy aggódnod kellene az anyagok károsodása miatt. Ez mérsékli a csuklód terhelését, hiszen így nem szükséges olyan gyakran felemelni a vasalót az alapról, majd visszahelyezni azt ugyanoda. Másik előnye abiztonsági zár, amely rögzíti a vasalót az alaphoz, tehát nincs kockázata annak, hogy a vasaló kicsúszik a helyéről vagy megégeted magadat. Emellett rendelkezésedre áll az automatikus leállás funkció, amely néhány perces inaktivitás után automatikusan kikapcsolja a készüléket az energiatakarékosság jegyében. Ezáltal energiát takaríthatsz meg, és nyugodtabb is lehetsz.

Philips GC9315/30 gőzállomás

Egyszerű De-Calc Plus rendszer

A rendszeres vízkőmentesítés védelmet nyújt a vasalónak és segít megőrizni az erőteljes gőzkibocsátást. Az Easy De-Calc Plus funkció ideális módja annak, hogy megszabadulj a vízkőtől és hogy meghosszabbítsd a vasaló élettartamát. A fény- és a hangjelzés tájékoztatnak majd arról, hogyha elérkezett az ideje a vasaló tisztításának és a vízkőmentesítésnek. Amint a készülék kihűlt, nyomd meg az Easy De-Calc gombot. Néhány pillanat múlva a készülék összegyűjti a vízkövetés a koszos vizet a tartályba - Neked csak annyi a dolgod, hogy leveszed a fedelet és hagyod, hogy a vízkőrészecskék kifolyjanak.

Philips PerfectCare Aqua Pro GC9315/30 gőzállomás
Philips PerfectCare Aqua Pro GC9315/30 gőzállomás
Philips PerfectCare Aqua Pro GC9315/30 gőzállomás
Philips PerfectCare Aqua Pro GC9315/30 gőzállomás

Műszaki adatok

Gyorsan távolítJa el a rÁNCOKAT

Folyamatos gőzkibocsátás

Legfeljebb 120 g/perc

Fogyasztás

Max. 2100 W

Nyomás

Max. 6,5 bar

Használatra kész

2 perc

Gőzlövet

Legfeljebb 420 g

Feszültség

220-240 V

Tárolás

Szállítózár

A szállításhoz és a biztonsághoz

Tárolórekesz kábelhez

Tépőzáras tartó

A tömlő tárolása

Tárolórekesz a tömlőhöz

Méret

Csomagolás méretei (Sz × Ma × M)

31 × 35 × 51 cm

Termék méretei (sz × ma × mé)

36,2 x 27 x 26,3 cm

A vasaló tömege

0,8 kg

A vasaló és az alap tömege együtt

4,2 kg

KönnyŰ HASZNÁLAT

Biztonságos minden anyaghoz

Még az olyan finom szövetekhez is, mint a selyem

A víztartály kapacitása

2500 ml

Vasalófelület az egyszerű csúszásért

5 csillag

A vasalófelület neve

T-ionicGlide

Rendkívül nagy töltőnyílás

Igen

A tápkábel hossza

1,8 m

Használatra kész

Fényjelző

Feltöltés bármikor használat közben

Igen

Alkalmas csapvízhez

Igen

Automatikus biztonsági leállítás

Igen

Karcálló vasalótalp

5 csillag

KÖRNYEZETBARÁT

Energiatakarékos üzemmód

Igen

Termékcsomagolás

100% -ban újrahasznosítható

Használati utasítás

100% -ban újrahasznosítható papírból

Több információ

5,0
4 vásárló értékelte
100 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor

Funkciók

Tulajdonságok és üzemeltetés Függőleges gőzölés, Vízkőtelenítés, Gyorsmelegítés, Biztonsági lekapcsolás, Kivehető víztartály, Hordzár, Csapvíz használata, Eco mód

Tulajdonságok

Vasalótalp anyaga Rozsdamentes acél
Gőzkibocsátás 120 g/perc
Energiafelhasználás 2 100 W
Gőzlövet 420 g/perc
Tartály űrtartalma 2 500 ml
Kábel hosszúsága 1,8 m
Kód:  PHIPG648
Jótállás: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  GC9315/30
P-DC1-WEB5