Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Philips GC363/30 Steam&Go Plus 2in1

4,5 202 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips GC363/30 Steam&Go Plus 2in1

Philips Logo

Philips Steam & Go Plus 2 az 1-ben kézi ruhagőzölő GC363/30

Ideális megoldás azoknak a személyeknek, akik nem szeretnék az értékes idejüket a vasalódeszka mellett elpazarolni. A Philips kézi ruhagőzölő hatékonyan távolítja el a gyűrődéseket a vállfára akasztott ruhákból. Emellett az igazán eredményes gőzöléssel megszünteti a szagokat és a baktériumokat is. Aggodalom nélkül használhatod minden típusú anyagon, beleértve afinom selymet is. Akabátokat és dzsekiket egy különleges kefe segítségével teheted tökéletessé. A készülék könnyed és kompakt kialakításánakköszönhetőenbárhol,bármikor használhatod. Nagyszerű választás azok számára, akik tökéletes megjelenésű öltözőket igényelnek utazások alkalmával is.

ikon

Könnyű gyűrődés eltávolítás

ikon

Minden típusú anyaghoz használható

ikon

Eltávolítja a szagokat és a baktériumok 99%-át*

Philips GC363/30 Steam&Go Plus 2 az 1-ben videó

Videó lejátszása

Philips GC363/30 Steam&Go Plus 2 az 1-ben ruhagőzölő

Függőleges és vízszintes gőzölés

A függőleges gőzöléssel gyorsan távolíthatod el a gyűrődéseket és frissítheted fel a vállfára akasztott ruhát anélkül, hogy mindehhez vasalódeszkára lenne szükséged. Gőzöld a ruháidat vízszintesen az olyan nehezen hozzáférhető helyeken is tökéletes végeredménnyel, mint a mandzsetták vagy a gallér. A folyamatos gőzkibocsátás gondoskodik a kifogástalan végeredményről bármilyen pozícióban, így biztosan nincs szükséged a vasalódeszkára.

Philips GC363/30 Steam&Go Plus 2 az 1-ben ruhagőzölő

Folyamatos gőzkibocsátás

Az elektronikus szivattyú automatikusan generálja a folyamatos gőzkibocsátást a gyűrődések könnyed és gyors eltávolítása érdekében. 45 másodperc alatt készen áll a használatra.

Napařovač oděvů Philips GC363/30 Steam&Go Plus 2-v-1

Eltávolítja a baktériumokat

Tartsd tisztán az otthonodat. A Philips Steam&GO kézi gőzölő a baktériumok 99%-át elpusztítja* emellett felfrissíti a kárpitot, a párnákat és a játékokat is.

Philips GC363/30 Steam&Go Plus 2 az 1-ben ruhagőzölő

SmartFlow gőzölőlap

A SmartFlow technológiának hála a gőzölőlap olyan optimális hőmérsékletre melegszik fel, amely biztonságos minden típusú anyag esetében, mindeközben megakadályozza a nedves foltok kialakulását is. Elősegíti az anyag kompresszióját a vízszintes gőzölés közben a még jobb végeredmények érdekében.

Philips GC363/30 Steam&Go Plus 2 az 1-ben ruhagőzölő

Minden anyaghoz alkalmas

A ruhagőzölőt biztonságosan használhatod minden típusú vasalható ruha és szövet esetében. A gőzölőlapot rizikó nélkül odaérintheted bármilyen anyaghoz a megégés kockázata nélkül, még a finom selyemhez is.

Philips GC363/30 Steam&Go Plus 2 az 1-ben ruhagőzölő

Nincs szükség vasalódeszkára

A ruhagőzölőt könnyedén használhatod a vállfára akasztott ruhákhoz, így nagyon egyszerű a gyűrődések eltávolítása. Többé már nem lesz szükséged a vasalódeszkára.

Philips GC363/30 Steam&Go Plus 2 az 1-ben ruhagőzölő

Mindig kéznél

Kompakt kialakítása és a csomagban található tokja lehetővé teszi a kézi gőzölő tárolását használat után illetve ennek segítségével magaddal viheted az utazásokra is.

Kefe kiegészítőként

Minden bizonnyal nagyra értékeled majd a különleges kefét az olyan vastagabb anyagú ruhák gőzölésekor, mint például a kabátok vagy dzsekik. Ennek a kiegészítőnek köszönhetően ugyanis a gőz még jobban átjárja a szövetek szálait, így hozzájárul a szennyeződések és a por eltávolításához.

Philips GC363/30 Steam&Go Plus 2 az 1-ben ruhagőzölő

Eltávolítható víztartály

A víztartály eltávolítható, tehát könnyedén megtöltheted azt a folyóvíz alatt.

Philips GC363/30 Steam&Go Plus 2 az 1-ben ruhagőzölő

Kesztyűk a még nagyobb védelem érdekében

A ruhagőzölés maximális kényelme érdekében viseld a csomagban található védőkesztyűt. Így a legkisebb részletességig gőzölheted át a ruháidat.

Philips GC363/30 Steam&Go Plus 2 az 1-ben ruhagőzölő

Műszaki adatok

Gyorsan távolítJA el a GYŰRŐDÉSEKET

Folyamatos gőzkibocsátás

Legfeljebb 24 g/perc

Fogyasztás

1300 W

Használatra kész

<1 perc

Feszültség

220-240 V

Tárolás

Tárolási lehetőség

Utazótok

Több információ

*Egy teljesen független szervezet tesztelte az Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538, Canidia albicans ATCC 10231 baktériumokra egy perces gőzöléssel.


Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölő
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Egyéb funkciók Utazó szett

Tech. specifikációk

Teljesítmény 1 300 W
Gőzkibocsátás 24 g/perc

Szín

Szín Lila, Ezüst
Kód:  PHINO768
Termékszám:  GC363/30
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15