Oldal frissítése

Philips DLP2220

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips DLP2220

Azok közé az utazók közé tartozol, akik több kontinensen keresztül utaznak, mint Európa, Amerika, Ausztrália és mások? Akkor a Philips DLP2220 most biztos fel fogja kelteni a figyelmedet. Egy olyan töltőről van szó, amely több csatlakozóval is rendelkezik a különböző aljzatokhoz. Ezen felül a töltő rendelkezik két további USB porttal, amelyek lehetővé teszik két eszköz egyidejű töltését. A töltő rendelkezik túlmelegedés és túlfeszültség védelemmel.

A Philips DLP2220 töltő kiemelt jellemzői

  • A fehér design uralja a kellemes testet a szürke Philips logóval
  • A csomag tartalmazza a négy különböző csatlakozót különböző aljzatokhoz
  • A töltő lehetővé teszi szinte bármilyen okostelefon feltöltését USB segítségével
  • Két USB slot a kettős töltéshez
  • A Philips rendkívüli sebességgel büszkélkedhet
  • Méretek 44 x 88 x 30 mm
  • Tömeg 120 g

Töltő, amely szinte bármilyen okostelefont feltölt

A töltő nem csak, hogy 4 különböző csatlakozóval van felszerelve, amely lehetővé teszi ugyanazon konnektor használatát Angliában, Amerikában, Ausztráliában vagy Európában, de rendelkezik két további USB A típusú csatlakozóval is, amelyeknek köszönhetően az okostelefonok, mint pl. Apple iPhone/iPad, LG, Samsung, Nokia, Lenovo, HTC és tabletek töltése sem lesz probléma.

A Philips gondol a biztonságra

Ahhoz, hogy a legnagyobb biztonságban tudhasd a töltést a töltő fel van szerelve intelligens túlmelegedés elleni, és túlfeszültség védelemmel. Ez a védelem gondoskodik a stabil és folyamatos kimeneti feszültségről bármilyen körülmények között, továbbá megelőzi az eszközök károsodását.

 
Kód:  EAZ4000a9b
Termékszám:  DLP2220/10
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20