Oldal frissítése

Philips BT6900P rózsaszín

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips BT6900P rózsaszín

Élvezd kedvenc zenéidet bárhol, bármikor! Ebből a hordozható Philips hangszóróból akár 10 órán át szólhatnak kiváló minőségben, torzításmentesen és megfelelő hangerővel kedvenc számaid. Tiszta, természetes, erőteljes hangzás mély basszussal, ez a neodímium hangszóró nem ismer kompromisszumokat a minőségi hangzás terén. Az Anti-clipping funkciónak köszönhetően akkor is hangos és kiváló minőségű zenében lehet részed, ha az akkumulátor már merülőfélben van. Bármilyen stílusú zenéhez tökéletes, melyet a szabadban vagy a négy fal között is lejátszhatsz.

A Bluetooth kapcsolat révén könnyedén tudod csatlakoztatni a hangszórót okostelefonokhoz, táblagépekhez, sőt laptopokhoz is. Erős Bluetooth-kapcsolat akár 30 m-ig, így szabadon mozoghatsz okostelefonoddal anélkül, hogy félned kéne a zene megszakadásától. A további bővítési lehetőségeket a 3,5 mm jack csatlakozó biztosítja. 

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható, vezeték nélkül használható
  • Kiváló minőségű, torzításmentes hangzás
  • Stílusos design
  • Anti-clipping funkció
  • Bluetooth kapcsolat, 3.5 mm jack csatlakozó
  • Robusztus kialakítás
  • Ütés-, por-, vízálló

Bárhol használhatod

Ezzel a hangszóróval szinte bárhol tudsz zenét hallgatni köszönhetően a strapabíró ütés-, por- vízálló kialakításnak. Az IP57 tanúsítvány alapján a hangszóró 1 méter mélységig és maximum 30 perc vízben töltött ideig vízálló, így kár medencében vagy a zuhany alatt is használhatod. A hangsugárzót borító DuraFit anyag funkcionális és esztétikus előnyöket biztosít.  A csúszásmentes, karcálló és mosható anyag kiváló védelmet biztosít.

Kód:  JPI403t82
Termékszám:  BT6900P/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20