Oldal frissítése

Philips BT6600R

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips BT6600R

Vezeték nélküli, vízálló, hordozható hangszóró, mely 360°-ban biztosítja a hangzást. A passzív hangszórók és neodímium hangszórók tiszta, kiegyensúlyozott és tökéletes hangzást hoznak létre, kihangsúlyozva a basszust. A vezeték nélküli zenét a Bluetooth technológia biztosítja. Egyszerre akár három eszköz is párosítható. Ennek köszönhetően a zene lejátszható további eszköz párosítása nélkül. A hangszóró egy érintéssel vezérelhető az NFC-technológiának köszönhetően. Az USB porton keresztül az okostelefon is feltölthető. A beépített újratölthető akkumulátorral akár 12 órán át hallgathatod kedvenc zenédet bárhol, bármikor.

Fő előnyei

  • Bluetooth
  • NFC
  • USB
  • Nedvesség ellenállás
  • Hosszú akkumulátor élettartam
  • Beépített mikrofon

Magasszintű technológia

A beépített Li-ion akkumulátor könnyen tölthető hagyományos töltéssel vagy egy USB-kábel segítségével. A Bluetooth technológia lehetővé teszi a könnyű vezeték nélküli kapcsolatot iPod/iPhone/iPad-del, valamint okostelefonokkal, tabletekkel vagy laptopokkal.  Egyszerre akár 3 eszköz is csatlakoztatható. Zenelejátszásnál csak szüneteltesd az eredeti dalt, majd folytasd a hallgatást egy másik eszközről. Az NFC technológiával könnyű a párosítás egyetlen gombnyomással.

Te is értékelni fogod az IPX4 vízállóságot, amely lehetővé teszi a nedves környezetben való használatot is. Zenét hallgathatsz a fürdőszobában, a medence partján vagy esős időben a szabadban. A teljes kimeneti teljesítmény 2 x 8 W. Nagy előnye ennek a nagy teljesítményű hangszórónak a beépített mikrofon, amellyel kihangosításkor a hangszóróknak köszönhetően is kifogástalan a beszélgetés. A zenehallgatás ugyanúgy folytatódhat a háttérben, miközben csendben lefolytatsz egy telefonhívást. Élvezd kábelek nélkül a zenét a Philips vezeték nélküli hangszórójával bárhol, bármikor.  

 
Kód:  JPI403t1
Termékszám:  BT6600R/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05