Oldal frissítése

Philips BT6000A

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Philips BT6000A

Vízálló vezeték nélküli hordozható hangszóró terjed a hang 360 fokos. Passzív hangszóró és neodímium hangszórók tiszta, kiegyensúlyozott és tökéletes hangzás nagy hangsúlyozva basszus. Vezeték nélküli zenei átadás Bluetooth technológia segítségével. Hangszóró van érintőképernyős vezérlés NFC könnyű párosítás. Természetesen azt is értékelik a beépített mikrofon feldolgozására telefonon keresztül a kihangosító. Köszönhetően a beépített újratölthető akkumulátor tart akár 8 órán keresztül, meg lehet hallgatni a hangos zenét bárhol, bármikor.

A fő előnyök

  • Bluetooth
  • NFC
  • nedvesség ellenállás
  • Hosszú akkumulátor-élettartam
  • beépített mikrofon
  • opciós pozíció függőleges vagy vízszintes helyzetben

Cool technológia

Beépített Li-ion akkumulátor könnyen feltölthető USB-kábellel.A Bluetooth technológia lehetővé teszi a könnyű vezeték nélküli kapcsolatot a iPod / iPhone / iPad és más eszközök ezzel a vezeték nélküli felület, mint például az okostelefonok, tabletta vagy laptop. NFC technológia ideális a könnyű párosítás mindössze egyetlen gombnyomással. Akkor is egy külső eszközhöz 3,5 mm-es jack.

Ön minden bizonnyal értékelni IPX4 vízálló kialakítás, amely ideális a nedves környezetben. Meg kell hallgatni a zenét a fürdőszobában, a medence vagy esős időben kívül. Teljes kimeneti teljesítmény 2 x 6 W A másik előnye ennek a nagy hangszóró beépített mikrofon telefonál a kihangosító. Tehát meg lehet hallgatni a zenét, miközben csendben rendezni egy telefonhívás köszönhetően a párosítás a két eszköz között. Szabaduljon meg magát a kábeleket ezzel a vezeték nélküli hangszóró Philips és élvezze a kiváló zenét hallgatni bárhol.  

Kód:  JPI403r5
Termékszám:  BT6000A/12
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05