Oldal frissítése

Philips BT55A kék

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips BT55A kék

Vigye magával a kedvenc zenéit bárhová. A vezeték nélküli Philips BT55A kék hangszóró első osztályú audio teljesítményt kínál, amely egy ilyen kis készüléknél teljesen egyedülálló. A kompakt méreteinek köszönhetően elfér a tenyérben, és ezáltal a Philips hangszórót mindig magánál tarthatja. A vezeték nélküli Bluetooth adatátvitellel nincs szükség kábelekre, és így megtakaríthatja a konnektor keresésére szánt időt. A hangszórót egyszerűen csak párosítani kell a készülékével és máris hallgathatja a kedvenc zenéit mindenféle korlátozás nélkül és maximális kényelemben. 

A Philips BT55A hangszóró főbb jellemzői 

  • A hangszóró a kis méretének ellenére bombasztikus hangzással büszkélkedik
  • A beépített akkumulátornak köszönhetően mindenhová magával viheti
  • A Philips hangszóró teljesen vezeték nélküli és így a kusza kábelek ideje már a múlté
  • Az anti-clipping funkció megakadályozza a nem kívánt hangtorzulást
  • A hab a tortán, hogy a BT55A nagyon alacsony áron kapható

Az anti-clipping funkcióval nem kell félnie a hangerőtől

Az anti-clipping funkcióval a zene hangosan is lejátszható, miközben még akkor is megmarad a magas minőség, hogyha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony. A hangszóró ezen funkciója követi az erősítőn áthaladó zenei jeleket és a csúcsokat a tartományon belül tartja. Ezáltal megakadályozza a hangszóró torzulás miatti kellemetlen károsodását. Így nyugodtan és az Ön ízlésének megfelelő hangerővel élvezheti a zenét.

Kód:  JPI403i42
Termékszám:  BT55A/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10