Oldal frissítése

Philips BT2600W, fehér

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Philips BT2600W, fehér

A hordozható Philips BT2600B hangszóróval bárhol és bármikor nagyszerű zenei élményben lehet része. A Bluetooth vezeték nélküli kommunikációs felület rövid hatótávolságú, mely egyszerre kényelmes és energiatakarékos. Ez a technológia könnyű vezeték nélküli kapcsolatot tesz lehetővé iPod / iPhone / iPad készülékekkel és más Bluetooth-eszközökkel, mint például okostelefonokkal, tabletekkel, vagy akár laptopokkal.

Erőteljes hangzás, stílusos design

Ne tévessze meg a méret! Ez az apró, ám annál stílusosabb hangszóró elképesztő teljesítményre képes, ráadásul világszínvonalú alumínium alkatrészekkel büszkélkedhet. Az Anti-Clipping funkcióval úgy is teljes hangerővel, valamint magas minőségben élvezheti a zenét, ha az akkumulátor töltöttsége alacsony. A Multipair technológia pedig lehetővé teszi az azonnali zene megosztást két eszköz között. A Philips BT2600B tehát a  legjobb megoldás, ha barátaival szeretne zenét megosztani, vagy különböző eszközökön zenét lejátszani.
A beépített mikrofonnak köszönhetően a hangszóró kihangosítóként is tökéletesen funkciónál. Amikor bejövő hívása érkezik, a zene elnémul, így beszélhet a hangszórón keresztül.

Legfontosabb jellemzői

  • 4W-os kimeneti teljesítmény
  • 8 órás üzemidő egy feltöltéssel
  • 3,5 mm-es audiobemenet
  • Konferencia hívás
 
Kód:  JPI403l6
Termékszám:  BT2600W/00
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15