Oldal frissítése

Philips AVENT Natural DUO elektromos mellszívó

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Philips AVENT Natural DUO elektromos mellszívó

Válasszon egy minőségi és ötletes elektronikus mellszivattyút egy csecsemőpalackgal és más gazdag tartozékokkal a vezető Philips AVENT-től. Ezzel a praktikus eszközzel sokkal gyorsabb és kényelmesebb kivonatot kap. Mindennapi használatra tervezték, otthoni kényelemben, de kompakt méreteinek és kis súlyának köszönhetően útközben is használhatja. Természetesen 2 × speciális természetes üveg , 125 ml-es kapacitásig , 2 × extra puha és zseniálisan újszülött cumi a természetes szorításhoz, 2 × nyak sapka, 2 × tömítő sapka, 2 × tartalék szilikon membrán, 2 × masszázs betét (standard méret) és két eldobható mellimplantátum mintája (1 × naponta és 1 × éjszaka). Az utazótáska, amely szintén a csomag részét képezi, minden bizonnyal tetszeni fog.

A Natural DUO elektromos mellszívó legfontosabb jellemzői

  • Automatikus egyérintéses szívás
  • Három speciális szívóprogram és finom stimulációs mód
  • A puha, meleg és meleg masszázstalp elősegíti a tej áramlását
  • Szíváskor kényelmesen ülhet, és ne hajlítsa meg
  • Kompakt kialakítás, nagyon kis súly és ergonómikus forma az egyszerű kezelés érdekében
  • Tápellátás hálózati vagy 4x AA elemekkel (nem tartozék)
  • Az AVENT Natural DUO mindennapi használatra otthon és az úton készült
  • Kompatibilis a Philips AVENT termékekkel

Különös hangsúlyt fektetve a kényelmére és a maximális természetességre

Az innovatív AVENT Natural DUO szívócsésze finom masszázzsal maximális kényelmet biztosít. Bársonyos puha, nagyon puha és tapadható anyagból készül. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a legtöbb anyának. Meleg hatással van a bőrre, és így biztosítja a tej természetes áramlását . Az intelligens rendszernek köszönhetően kényelmesen ülhet és finomíthatja a tejet, ha szükséges. Az AVENT elektromos tapadókorong egyedülálló kialakítása lehetővé teszi, hogy anélkül is elegendő tejet kortyolgathasson fel anélkül, hogy szükség lenne egy íjra, ami kényelmesebbé és pihentetővé válik.

Az egyedülálló módoknak köszönhetően a Natural DUO tökéletesen illeszkedik

Az AVENT érzékeny ingerléssel is rendelkezik. A bekapcsolás után azonnal aktiválódik. Három különbözo szívóbeállítást is kínál , amelyek közül választhat a leginkább megfelelo sebesség. Ergonómikus forma a fogantyúval lehetővé teszi a kényelmes tartást és a könnyű tejeltávolítás szabályozását. Ezzel a gomb megnyomásával könnyedén összeszerelhet és egyszerűen kiválaszthatja. A Natural DUO használata lehetséges egy hálózati adapterrel vagy 4 × AA-os akkumulátorral, amelyet különösen utazás közben értékelni fog.

Egyszerű tisztítás, teljes biztonság a természetes DUO-val

Az AVENT előnye a nagyon kényelmes tisztítás és karbantartás . Az elszívó csak kevés alkatrészből áll, amelyeket használat után moshat, például mosogatógépben. A természetes DUO kipufogógáz kiváló minőségű és egészségtudatos polipropilénből készült, Biszfenol nélkül (0% BPA), ezért 100% -ban biztonságos.

Paraméterek és specifikációk:
A csomag tartalma:1 db elektronikus tapadókorong2 × PP természetes palack 125 ml2 × masszázs pad (standard méret)2 × eldobható melltartó minta (1 × naponta és 1 × éjszaka)2 × extra puha újszülött cumi természetes2 × nyak sapka2 × tömítő sapka2 x tartalék szilikon membrán1 × utazótáska

Paraméterek

Tápellátás

Tápellátás módja Elektromos hálózat, Elemes

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Típus

Típus Elektronikus

Szívási fázis

Szívási rendszer 2 fázisos

Funkciók

Tulajdonságok és funkciók BPA-mentes, Állítható szívási intenzitás, Gyengéd stimuláló mód, Masszázsbetét, Ergonomikus dizájn, Csendes működés
Kód:  BABY7313
Termékszám:  8710103862079
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05