Oldal frissítése

Philips Series 7000 MG7770/15

4,8 50 értékelés

Philips Series 7000 MG7770/15

Multifunkcionális nyírógépet keresel, ami minden igényt kielégítően szabadít meg a felesleges szőrszálaktól? Olyan eszközt keresel, ami szinte az egész testen használható? Akkor a Philips MG7770 / 15-ös modellje megfelelő választás lesz számodra, mivel biztosítja az egyenletes borotválkozást tetőtől talpig.

5 ok, hogy a Philips Series MG7770 / 15 haj- és szőrvágóját válaszd

  • 18 különböző funkció egy nyíróeszköszbe integrálva
  • kettős önélező pengék
  • Az akkumulátor üzemideje akár 300 perc egy töltéssel
  • Nedves és száraz használatra, akár a zuhany alatt is!
  • Hordtáskával együtt szállítjuk

Egyetlen nyírógép, tizennyolc üzemmód!

A vékony és stílusos Philips Series MG7770/15 trimmer  rengeteg nagyszerű funkcióval rendelkezik. A csomagban négy darab, 4, 9, 12 és 15 mm-es vágási hosszúságú hajvágó, hat szakáll vágószerkezet (1-6 mm), egy bajusz- és pajeszvágó, és két, a fül és orrszőrzet vágására alkalmas fej található. A Philips MG7770 / 15 sorozat megbirkózik a testszőrzettel, legyen az bárhol, ideálisan 1 és 3mm -es hosszúságú fejeket használva.

Élethosszig tartó élesség

Az MG7770 / 15 hajvágó ergonomikus kialakítása biztosítja a könnyű kezelhetőséget minden felhasználó számára. Pontos borotválkozást tesz lehetővé az egyenetlen, nehezen hozzáférhető területeken is. Kettős pengével, illetve önélező funkcióval rendelkezik. Ezzel a technológiával biztos lehet benne, hogy biztonságos a borotválkozás, köszönhetően a minőségi alapanyagoknak és a precíz kialakításnak.

Philips Series MG7770/15 - 5 óra egy töltéssel

Bár a nyírógép rendelkezik töltőkábellel, a használatot ez nem zavarhatja meg, mivel az könnyedén eltávolítható és így a szerkezet bárhol használható. Egy töltéssel a lítium akkumulátor 300 perces működést tesz lehetővé. A készülék körülbelül 2 óra alatt tölthető fel teljesen, a töltési állapotot a LED kijelzőn lehet ellenőrizni a nyírógép alján.

Akár a zuhany alatt vagy a tükör előtt!

A Philips Series 5000 MG7770 / 15 modellt lehet használni száraz vagy nedves borotválkozásra, géllel és borotvahabbal is. Ha jobban szeretsz a zuhany alatt borotválkozni, most nem kell ezt a két dolgot szétválasztanod, ezt a gépet nyugodtan magaddal viheted a zuhany alá is!

Otthon vagy éppen ha úton vagy

A nyírógéphez egy praktikus utazótokot is biztosítunk hogy könnyedén vihesd bárhova magaddal! Garantáltan igényes megjelenést biztosít, legyen az akár üzleti út vagy nyaralás.

Paraméterek

Terület

Terület Arc, Test

Típus

Típus Férfi

Rendeltetés

Felhasználási terület Bajuszra, Hajra, Orrszőrzetre
Felhasználás módja Általános használat

Tulajdonságok

Kiegészítők száma 16
Pengék anyaga Acél, Rozsdamentes acél
Vágási beállítások száma 18
Működtetés Nyomógombokkal
Tartozék típusa Bajuszra, Hajra, Testre, Fülszőrre, Orrszőrre

Funkciók

Funkciók Önélező pengék, Vízálló, Gyorstöltés, LED töltésjelző

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság 0 mm
Max. vágási hosszúság 15 mm

Működés és tápellátás

Üzemidő 300 perc
Feltöltési idő 120 perc
Tápellátás Akkumulátor
Kód:  PHIZA001
Termékszám:  MG7770/15
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15