Oldal frissítése

Philio színes okos gomb

Philio színes okos gomb

Ön is a modern technológia lelkes felfedezője? Ebben az esetben mindenképpen próbálja ki a Z-Wave okos otthon rendszerhez tervezett multifunkcionális vezérlőeszközt egy elegáns, színes kapcsológomb formájában. Első pillantásra is feltűnő, letisztult formatervezésével bármely korszerűen berendezett belső teret illően dekorál. A Z-Wave hatótávolságánn belül könnyedén állíthatja a fényerőt, az időzítőt, de akár a helyiség hőmérsékletét is. A LED háttérvilágításnak köszönhetően visszajelzést kap minden beállításváltozásról. A készüléket, a beépített mágnes révén, egyszerűen rögzítheti a hűtőszekrényen is. Élvezze otthonában a legújabb technika előnyeit!

Főbb jellemzők

  • Multifunkcionális kapcsológomb és fényszabályozó
  • Nagyobb teljesítmény a jobb kapcsolatért (az előző 300-as terméksorozathoz képest)
  • Egy mozdulattal bármeilyen mágneses felületre rögzíthető
  • Akkumulátor lemerülésének kijelzése
  • A színes LED a fényerő- vagy a hőfokszabályozó beállítsait mutatja
  • Z-Wave Plus hálózatra hitelesített
  • Nagyon elegáns és vékony kivitel

Egyedülállóan praktikus
A mindig kéznél lévő okos eszközzel környezetét könnyedén ellenőrzése alatt tarthatja. Az 500-as Philio színes okos gomb segítségével intelligens otthonában mindez egy csapásra megvalósul. Elegendő egy kisebb fémfelület, és a vezérlőegységet egy pattintással biztosan rögzítheti. Ideális az eszközt függőleges helyzetben tartani, hogy a vezérlő funkciók működésben maradjanak. A beállítások megváltoztatásánál színes LED villan fel az áramkörön a megszakítatlan visszajelzés érdekében.

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home
Kód:  ZW608b
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Termékszám:  PHIEPSR04

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10