Oldal frissítése

Phanteks Enthoo Pro, fehér

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Phanteks Enthoo Pro, fehér

Nagyvonalú térkínálatának köszönhetően a Pro modell az ár-érték arány egy érdekes keverékét nyújtja. Hihetetlenül szabad kezet kap abban, mi mindent épít be a házba. Illessze be a legnagyobb teljesítményű grafikus kártyákat, processzorokat, meghajtók szép kis sorát, és még mindig marad hely egy lenyűgöző hűtésnek, amely még egy ilyen hatékony hardver órajelét is kezelni tudja. Ha a számítógépével nagy tervei vannak, és ad a luxus szintű kivitelezésre, ez a modell tökéletes az Ön számára.

Fő jellemzők

  • Kivételes helykínálat luxuskivitelben
  • Belül akár hat 3,5  hüvelykes meghajtó (ebből 2 HDD-tartó), és hét 2,5 hüvelykes meghajtó (ebből 2 SSD-keret)
  • Akár 347 mm-es grafikus kártya (HDD-tartó nélül 472 mm)
  • CPU hűtő 193 mm-es magasságig
  • Kiinduló hűtés: 3 ventilátor (1 x 200 mm)
  • 10 ventilátorig bővíthető
  • A vízhűtés átlagon felüli támogatása (akár 4 radiátor)

Túlméretezett hűtés

Ne tartson attól, hogy teletömje a házat egy halom meghajtóval és a hardver leghatékonyabb példányaival. A ház belseje sok levegőt biztosít a komponensek szellőzésének. Ezt a gyárilag beépített ventilátorok is támogatják. 3 van belőlük, és van köztük egy igazán nagy 200 mm-es is. A maximális órajelet szeretné? Akkor örülni fog annak, hogy 4 radiátort is telepíthet, így folyadékkal hűtheti a processzort, a grafikus kártyát, a memóriát és a chipset-et!

 
Kód:  PHan4b
Termékszám:  PH-ES614P_WT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10