Oldal frissítése

Phanteks Enthoo Primo Ultimate Fekete

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Phanteks Enthoo Primo Ultimate Fekete

Hagyja a kompromisszumokat. Építse meg álmai gépét. Ehhez helyre van szüksége. Az Enthoo Primo sorozat pontosan ezt nyújtja. Legyen szüksége akár kiváló minőségű grafikára, egy rakás meghajtóra vagy SSD-re, most ez mind egyszerre lehetséges. Ez a teljes méretű torony a legjobb, amit jövendő számítógépének adhat azért, hogy képességeit a tökéletes szintre emelje. Többé nincsenek korlátok.

Legfontosabb jellemzők

  • Exkluzív méretű hely egy jól használható PC megépítéséhez
  • Letisztult és elegáns megjelenés, alumínium panelek
  • Átlátszó oldalpanel a rendezett belsőért
  • Fejlett levegőhűtés (szűrők és 5 db 140 mm-es ventillátor)
  • Egy méretes vízhűtéses rendszerre előkészítve
  • Vezérelhető LED-es világítás (LED szalag és LED ventillátor)

Minden lehetséges

A nagy méretű ház lebontja a hardverválasztás határait. Válasszon extra nagy eATX alaplapot, amelyen a legtöbb interfész és slot megtalálható, és különféle funkciókra irányuló további bővítéseket tesz lehetővé. Használja ki a legerősebb videokártyákat, akár játszani szeret, akár összetett grafikákkal dolgozik.

Biztonságos hardveres környezet

Természetes, hogy egy erős rendszernek megfelelő hűtést kell biztosítani. Ebben a házban mindent hűthet. Alap felszereltsége 5 db 140 mm-es ventillátor, de a jelenlegi konfigurációban akár 11 ventillátor is elfér. Ha Önnek a levegőhűtés nem felel meg, akkor válasszon hatékonyabb módszert a vízhűtés formájában. Ehhez négy kiállást talál, ahová elfér egy hatalmas 480 mm-es hőcserélő.

 

 
Kód:  PHan7a
Termékszám:  PH-ES813P_BL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10