Oldal frissítése

Phanteks Eclipse P400S Szürke

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Phanteks Eclipse P400S Szürke

Ez a ház meglepte érdekes kompromisszum minden oldalról. Ez nem nagy, mégis elfér szinte bármit lehet gondolni. Ez nem a legdrágább, és még mindig az a funkciója a magasabb osztályban. Nem sok erőfeszítést a szekrényben, hogy hozzon létre egy szép látszó modern rendszer. Ez a számítógép játszóház alkalmas arra, hogy mind a kezdők és a tapasztalt építők, akik értékelik az extra funkciók bővülő PC készletek a legnagyobb.

Legfontosabb jellemzők

  • Felhasználóbarát, tágas gardrób
  • Változatok alacsonyabb zajszint
  • Ellenőrző ventilátor sebességét (3 sebesség)
  • Elegáns megjelenés + RGB világítás
  • Pozíciók 5 rajongók (2 tartozék)
  • Támogatás vízhűtés
  • Komplett rendszer porszűrő
  • A gyakran használt csatlakozók kéznél

Álom csapat elérhető az osztályban

A házat szinte nem korlátozzák semmilyen módon, még ha jön a kategóriába Miditower. Mivel a sarokköve egy új számítógépet, akkor válasszon ki egy alaplap és az egyik legnagyobb termelt eATX formátumban jutalmazza meg több berendezés interfész a további terjeszkedésre. Korlátozza a grafikus kártya akár 395 mm, így túlmutat játék darabjai. Hely 6 lemezt (beleértve a 2 SSD) kell lenniük, több mint elég a legtöbb felhasználó számára is az egyik legnagyobb kihívást.

Megbízható hőleadás

Hogy élvezze a jobb hardver környezet? 3 nagy szűrőrendszer sikeresen megakadályozza a por bejutását a belső. Rajongók annyira tartja tisztán, majd hűtés hatékonyabb és csendesebb. Ez még mindig nem elég? Eléri a vízhűtéses rendszer, amely támogatja az akár 360 mm hőcserélő elülső és hátsó 120 mm. Díky výkonnému chlazení nebude problém zvýšit frekvenci procesoru nebo grafiky.

Kód:  PHan6m
Termékszám:  PH-EC416PSW_AG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15