Oldal frissítése

Peugeot malom só 25458 PS

2,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Peugeot malom só 25458 PS

A híres francia gyártó termékét a kiváló minőségű anyagok, a nagy kapacitás és a hagyományos kialakítás reprezentálja élettartam garanciával. Odafigyelsz a porított só összetételére? Menj biztosra és töltsd meg a só darálót válogatott anyagokkal: kő-, tengeri- vagy himalájasóval. A szabadalmaztatott uSelect technológiának köszönhetően az őrlés hat lépésben könnyedén állítható a legdurvábbtól a legfinomabbig. Emellett borsdarálóként is funkcionál.

Só az arany előtt

A só pótolhatatlan az életünkben, és persze nemcsak az ízlelőbimbók igénylik. Az egészségünkhöz is nélkülözhetetlen. A megfelelő mennyiségű só segíti az életfunkciókat, az idegek és az izmok normális működését, számos enzimet aktivál és a gyomornedvek termelését. Sóhiány esetén a cukoremésztés veszélybe kerülhet, csökken a vérnyomás, és fokozott fáradtságot érezhetsz reggel.

Legfontosabb jellemzői

  • 6 fokozat a finomtól a durva őrlésig
  • Egyszerű töltés a mágnesesen csatlakoztatott fedélen keresztül
  • A daráló nagy kapacitása biztosítja, hogy mindig legyen kéznél só
  • Spirál mechanizmus korróziógátló kezeléssel
  • Rozsdamentes acél és átlátszó akril eredménye az elengedhetetlen design
     

A daráló magassága:
21 cm

 
Kód:  PEUMS001
Termékszám:  25458 PS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20