Oldal frissítése

PEUGEOT Ajándékszett MATHUS Dugóhúzó, Epivac vákuumpumpa borzár, 2 kupak

PEUGEOT Ajándékszett MATHUS Dugóhúzó, Epivac vákuumpumpa borzár, 2 kupak

Szereted a finom borokat, és van néhány minőségi és értékes palackod az állványon vagy bárban? Akkor biztosan értékelni fogod a minőségi dugóhúzót, amely még a könnyen törő és morzsolódó parafával is gond nélkül megbirkózik. A MATHUS dugóhúzót a 19. századi dugóhúzók alapján tervezték, és a tervezők tovább fejlesztették. Ezért probléma nélkül és nagyon gyorsan kinyitja a borosüveget. Az Epivac vákuumpumpa borzár akár több napig is frissen tartja a borodat. A fényűző PEUGEOT készlet gyönyörű ajándék is lehet.

A PEUGEOT ajándékkészlet - MATHUS dugóhúzó, EPIVAC 2 vákuumpumpa borzár, 2 kupak fő jellemzői

  • Készlet valódi borrajongóknak
  • Minőségi MATHUS dugóhúzó a palackok gyors és könnyű kinyitásához
  • EPIVAC vákuumpumpa borzár a kinyitott bor frissességének megőrzésére
  • Két dugót tartalmaz
  • A PEUGEOT ajándékkészlet gyönyörű ajándékként szolgál majd a szeretteidnek

EPIVAC vákuumpumpa borzár

Szeretsz este kinyitni egy üveg bort, de tudod, hogy egy pohár elég neked? Sajnálod a nyitott palackot és a bort, amely elveszíti ízét és illatát? Többé nem kell! Az EPIVAC vákuumpumpa borzár kiszívja a felesleges levegőt a palackból, ezzel megakadályozza a bor oxidálódását. Így az akár 5 napig is kiváló marad. A készletben két kupakot is találsz az üveg biztonságos bezárására.

Paraméterek

Típus

Típus Mechanikus

Anyag

Anyag Műanyag

Darabszám

Darabszám a készletben 4
Kód:  POTML893
Termékszám:  200893
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20