Oldal frissítése

Peugeot 25441 PS

4,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Peugeot 25441 PS

A híres francia gyártó hosszú élettartamú, minőségi, és nagy kapacitású gyártmánya, mely pillanatok alatt lenyűgöz Téged is klasszikus kialakításával, és rozsdaálló daráló mechanizmusával. Az elsősorban bors darálására kifeljlesztett termék spirálos alakú, és két soros fogazattal rendelkezik, melyek segítségével őrli porrá a borsszemeket. A uSelect technológiának köszönhetően pedig Te választhatsz 6 őrlési mód között, a legfinomabbtól a legdurvább fokozatig. 

Élvezd a minőséget

Fűszerek, mint a bors, paprika, mustár, gyömbér több nyálat termelnek a szádban, ezért gyorsítják az emésztést. Az ételt ízesítő anyagok sokkal könnyebben válnak eggyé főztöddel akkor, ha őrölt fűszereket használsz. Minél finomabb őrlésű egy bizonyos fűszer, annál karakteresebb ízzel rendelkezik.

Legfontosabb jellemzői

  • 6 fokozat (finomtól durváig)
  • Egyszerű betöltés a mágnesesen csatlakoztatott fedélen keresztül
  • Nagy kapacitása lehetővé teszi, hogy kedvenc fűszereid mindig a kezed ügyébe kerüljenek
  • Spirál mechanizmus rozsdaálló tulajdonsággal
  • Rozsdamentes acél és átlátszó akril formatervezés
     

Magasság:
21 cm

 

Paraméterek

Típus

Típus Mechanikus

Használat

Rendeltetés Bors, Só

Anyag

Anyag Akril

Darabszám

Darabszám a készletben 1
Kód:  PEUMP001
Termékszám:  25441 PS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05