Oldal frissítése

Petkit Fresh Element

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Petkit Fresh Element

Állandó problémát jelent, hogy hogyan etesd meg kedvenceidet, ha nem vagy otthon? Akkor Petkit Fresh Element automata etető a megoldás! Használatával előre meghatározott időközönként etetheted meg a kutyát vagy a macskát a megfelelő mennyiségű eledellel, anélkül, hogy ott kellen lenned. Csak töltsd meg az adagolót a táppal, és használd a mobilalkalmazást a telefonodon.

A Petkit Fresh Element adagoló legfontosabb jellemzői

  • Házikedvencek etetése a gazdi távollétében
  • Beállítás és irányítás mobilalkalmazás segítségével (ingyenesen elérhető az iTunes vagy a Google Play kínálatában)
  • Egyéni etetési terv kialakításának lehetősége
  • Automatikus értesítés ha kifogyóban van az adagoló
  • Szűrő a takarmány nedvességtől való védelme érdekében
  • Biztonsági adagoló ajtó
  • Elemekkel működtethető
  • Beltéri használatra

Értesítés küldése a telefonra, ha kifogyóban van az eleség

A mobilalkalmazás segítségével részletes, személyre szabott   tervet készíthetsz a kedvenced számára: csak írj be néhány adatot és máris pontosan kiszámítja az optimális kalóriabevitelt. A Petkit Fresh Element adagolóban maradt eledelt egy súlyérzékelő ellenőrzi. Amint megközelíti a nulla értéket, értesítést kapsz a mobilodon.

Petkit Fresh Element - az első osztályú takarmányminőségre és biztonságra helyezi a hangsúlyt

Ismeretes, hogy a Petkit Fresh Element készítői mindenre gondoltak. Az adagoló kapacitása 6 l, ez kényelmesen elegendő a kutya vagy macska napi szükségletének. Ezenkívül szilikon szűrőt is tartalmaz, amely védi az ételt a nedvességtől. Biztonsági szempontból biztos értékelni fogod az ételadagoló-ajtó átgondolt kialakítását: úgy tervezték, hogy véletlenül se sértse meg kedvenced mancsát vagy orrát.


Kód:  PETb0041
Termékszám:  P12473

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20