Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Petcube Play

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Petcube Play

Hiányzik munka közben a kiskedvenced? A legjobb megoldás a Petcube Play kamera. A széles látószögű objektív mellett kétirányú mikrofonnal is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy beszélj a kutyáddal vagy a macskáddal. A képet Full HD felbontásban közvetíti, és ha feliratkozol a Petcube Care szolgáltatásra, a teljes felvételt rögzítik és felhőben tárolják.


A Petcube Play kamera főbb jellemzői

  • Lehetővé teszi a háziállatok felügyeletét, ha otthonodtól távol vagy
  • Full HD felbontás és 138 ° látómező (akár 3x zoom)
  • Kétirányú mikrofon, éjszakai üzemmód és mozgásérzékelő
  • Beépített lézer - kézi vagy automatikus vezérlési mód
  • Mobilalkalmazás értesítése (Android vagy iOS eszközök esetén ingyenesen letölthető az iTunes és a Google Play kínálatából)
  • Az alsó rész lehetővé teszi, hogy bárhol felállítsd
  • Kompatibilis a Petcube Bites adagolóval
  • Támogatja a felvétel rögzítését és felhő alapú tárolását *


* A felvétel funkció csak akkor működik, ha előfizetsz a  Petcube Care -re


Szórakoztass a Petcube Play kamerába integrált lézerrel

A kamera nevének második tagjából következik, hogy nem csak videórögzítésre használhatjuk. A Petcube Play kamerában található lézerrel felkelthetjük kedvencünk érdeklődését, vagy elszórakoztathatjuk ha unatkozik. Egy mozgás- és hangérzékelő is rendelkezésünkre áll, amely értesítést küld a mobilalkalmazáson keresztül, amikor tevékenységet rögzít.


Együtt, amikor hiányzik

A Petcube Play kamerával nem kell elszakadnotok egymástól még ha kilométerek választanak is el. A Petcube App mobilalkalmazással rendelkező mobiltelefonon keresztül beszélhetsz vele, és bármikor nagyíthatod vagy kicsinyítheted a képet. És ez nem csak nappal, hanem éjszaka is lehetséges. Nem hiába rendelkezik a fényképezőgép érzékelője éjszakai üzemmóddal.


Polc, asztal vagy állvány - különböző lehetőségek a Petcube Play elhelyezéséhez

A kompakt dizájn mellett bónusz, hogy a Petcube Play-t bárhol elhelyezheted. Az alsó részen található csúszásgátlóknak köszönhetően, polc, asztal vagy bármely más sík felület megfelel. A mellékelt állvány segítségével a gép néhány centiméterrel megemelhető.


Intelligens mozgásérzékelő és mobiltelefon értesítések

A kamera intelligens mozgásérzékelőt is tartalmaz. Amint a kisállat akcióba lép, a Petcube Play küld egy értesítést a telefonodra. Ha azonban nem olyan a szituáció, hogy értesítést fogadhass, a Petcube mobilalkalmazásban egyszerűen aktiváld a „Ne zavarjanak” (DND) módot.


Prémium funkciók a Petcube Care használatával

Szeretnéd megörökíteni azokat a pillanatokat, amiket kedvencedről a kamerával élsz át? Egy jelképes havidíjért a Petcube Care biztosítja a Cloud Recording funkciót és egyéb bónuszokat, amelyekhez a normál felhasználók nem férhetnek hozzá.



Tökéletes rálátás, hogy mi történik az otthonban

Telepíts több Petcube Play kamerát otthonodba, és tökéletes rálátást kapsz majd arról, hogy a kutyád vagy macskád mit csinál egész nap. Érdemes megfontolnod a Petcube Bites használatát is: a kompatibilis adagolóval megetetheted kedvencedet akkor is, ha épp nem tartózkodsz otthon.



Kód:  IFPET02
Termékszám:  P6459
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05