Oldal frissítése

Peruzzo PARMA Fe 2 kerékpárnak, ezüst

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Peruzzo PARMA Fe 2 kerékpárnak, ezüst

Kirándulásra vagy nyaralásra mész a családoddal vagy a barátaiddal, amelyet nem tudsz kerékpár nélkül elképzelni? A két kerékpár szállítására alkalmas Peruzzo Parma Fe kerékpártartóval könnyű, gyors és egyszerű lesz a kétkerekű járműved szállítása. A jármű hátsó részében elhelyezett kerékpártartó nem csökkenti az autó aerodinamikai tulajdonságait, és így nem korlátozza a sebességet az utakon.

Fő jellemzők

  • Ha szükséges, a hordozót meg lehet dönteni
  • Nagyon erősen tartja a kerékpárokat
  • A nagyobb biztonság érdekében a termék le lehet zárni
  • A szállított kerékpárok száma: 1-2
  • Teherbírás: 34 kg (2 x 17 kg)
  • Tömeg: 11,6 kg
  • Szín: ezüst

Kelj útra

Ez a kompakt kerékpártartó könnyen telepíthető a gépjármű hátsó részén található vonóhorogra. Ellenálló anyaga biztosítja a hosszú élettartamot és a sérülésekkel szembeni nagy ellenállást a mindennapi használat során. Fel van szerelve egy illesztéssel, amellyel meg lehet dönteni, ha a felhasználónak szüksége van arra, hogy szabadon hozzáférhessen a kocsija csomagtartójához. A kerékpártartó legfeljebb 29 hüvelyk méretű és 17 kg tömegű kerékpárokhoz alkalmas.  A hordozóra anyag 1-2 kerékpárt lehet elhelyezni.

A maximális biztonságért és a lopás elleni védelemért le lehet zárni közvetlenül a vonóhoroghoz. A kerékpárt állítható karok és az erős műanyag pántok segítségével közvetlenül a hordozó szerkezetéhez is hozzáerősítheted.

Kód:  AUPR3317
Termékszám:  8015058007064
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20