Oldal frissítése

PERUZZO FIRENZE REAR

3,6 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

PERUZZO FIRENZE REAR

Praktikus PERUZZO hordozó 3 kerékpárhoz

A PERUZZO FIRENZE REAR lehetővé teszi 3 kerékpár könnyű szállítását, így ideális társaddá válik a családi kirándulásokon. A dúsított acélcsövek korróziógátló kezelést kaptak és a minőségi feszítőpánttal teljesen biztonságosan illeszkednek kerekek a hátsó ajtóhoz.


 

Kettős biztonsági rendszer

Az olasz PERUZZO gyártó terméke fel van szerelve egy kettős rögzítési rendszerrel, amely magában foglalja a 6 minőségi hevedert és a 6 horgot, amelyeket 350 kg terhelésnek tettünk ki a tesztelés során. Az aljzat biztosított, és a biztonságos és stabil rögzítés is adott, még nagyobb sebességnél is.


Egyszerű szerelés

A PERUZZO segítségével a kerékpárok rögzítése nagyon gyors és egyszerű. A hordozó szintén összehajtható, így fokozottan helytakarékos és könnyen tárolható a csomagtartóban. Azonban mielőtt megvásárolod a terméket, győződj meg róla, hogy az autód lehetővé teszi a használatát.


 

TÜV tanúsítvány

A PERUZZO FIRENZE REAR megfelel a szigorú európai TÜV szabványnak, amely garantálja a minőségi kivitelezést a szigorú német szabványok szerint, és biztonságosan használható az aktuális munkahelyi biztonsági előírásoknak megfelelően.

Kód:  AUPR04706
Termékszám:  660/3

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05