Oldal frissítése

Persona 5 - PS4

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Persona 5 - PS4

93%

A nagyszerű sorozat folytatása. Egy évet tölthetsz egy középiskolás bőrében, miközben a világ sorsa függ tőled. Közel 100 órányi JRPG-akció kalandokkal, logikai feladványokkal és randiszimulációkkal megspékelve.

Persona 5

A Persona 5-ben két személyiséget kapsz

Nappal középiskolásként kell megbirkóznod a mai tinédzserek mindennapos gondjaival Tokióban. Éjszaka a Phantom Thieves tagjává változol - ez a csapat a gonoszt rejtegeti az emberi tudatalatti jelképező pokoli Palotában.

Persona 5

A sorozat előző részeihez hasonlóan a várva várt Persona 5-ben is megmaradtak a dinamikus párbajok, a kidolgozott RPG elemek, és a mindennapi élet hihetetlenül élethű szimulációja.

Persona 5

Děj hry je tak pestrý a nabitý, že si budete muset vyhradit přes 100 hodin herního času, abyste jím prošli od začátku do konce.

Persona 5

Élethű valóság

A valóság szimulációján és az alvilági küzdelmek elemein túl komolyabb problémákkal is szembe találod magadat: szexuális zaklatással, zsarolással, bántalmazással és gyilkossággal.

Persona 5

Tapintható légkör és különös játékmód

A sorozat 5. részére 8 hosszú évet kellett várnunk, de most végre a rajongók megkapták, amire vágytak. Lehetsz akár a Persona régi rajongója, vagy egészen újonc, élvezd az érzelmekkel felturbózott akció- és filmjeleneteket, és azt az újfajta játékmódot amely egy szokatlan világba enged betekintést.


Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, RPG

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Szex, Erőszak

Verzió

Platform PS4 - doboz

Platform / Licenc

Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX571
Termékszám:  4020628819668

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20