Oldal frissítése

PERCY NOBLEMAN Recovery Balm 100 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PERCY NOBLEMAN Recovery Balm 100 ml

A borotválkozás után különösen gondoskodni kell a regenerálásról. Borotválkozás utáni balzsam PERCY NOBLEMAN Az olaj alapú regeneráló olaj hidratálja és táplálja a bőrt. A bőr meglepően nyugodt és megakadályozza a kellemetlen hasadást vagy viszketést. Gyulladáscsökkentő hatású és megakadályozza a ráncokat. A búza és a szójafehérje összetételének köszönhetően simítja a borotvált bőrt és helyreállítja a zavartalan szerkezetét. A PERCY NOBLEMAN gondoskodik a férfiaknak természetes alapanyagokból.

A PERCY NOBLEMAN balzsam helyreállító balzsam alapvető jellemzői

  • Balzsam férfi bőrápoláshoz
  • A borotválkozás után regenerálja a megzavart bőrstruktúrát
  • Természetes alapanyagokból álló összetétele miatt hidratálja és táplálja a bőrt
  • Gyulladásgátló hatású
  • A PERCY NOBLEMAN egy brit márka, amely hosszú hagyományokkal rendelkezik

Használat:
Alkalmazza a bőr borotválkozását.

Összetétel:
Aqua (víz), glicerin, propándiol, oktil-dodekanol, hidrolizált kukoricaprotein, pantenol, hidrolizált búzafehérje, karbomer, fenoxi-etanol, hidrolizált szójaprotein, ribes Nigrum (fekete ribizli), kapril-glikol, tokoferil-acetát, nátrium-hidroxid, allantoin, betain , Napraforgómag olaj, nem szappanosodik, Mentha Arvensis olajolaj, Leuconostoc / retek gyökér fermentáció, Cardiospermum halicacabum virág / levél / szőlő kivonat, tokoferol, Helianthus Annuus (napraforgó) magolaj, Rosmarinus Officinalis levélkivonat, illat, limonén

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Balzsam borotválkozás után
Kód:  KSMU0362
Termékszám:  713830368393

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15