Oldal frissítése

PERCY NOBLEMAN Pomade 100 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PERCY NOBLEMAN Pomade 100 ml

Percy Nobleman egy angol cég, amely természetes termékeket  készít valódi úriemberek számára. A 100 ml-es PERCY NOBLEMAN Pomade egy vizes bázisú hajzselé, amely könnyen kimosható és nem terheli a hajat. Segítségével elegáns és modern frizurát hozhatsz létre, amely ellenáll az erős szélnek is. Alkalmazása után a haj feszes, fényes és tökéletesen fixált marad a nap hátralévő részében. A termék parabénmentes, ricinusolajat tartalmaz, amely erősíti a száraz bőrt és a törékeny hajat.

A PERY NOBLEMAN hajzselé legfőbb jellemzői

  • Hajzselé a Percy Nobleman angol cégtől
  • Férfiak számára tervezték
  • A PERCY NOBLEMAN Pomade vizes bázisú, könnyen mosható hajzselé, amely tökéletes rögzítést, fényt és rögzített frizurát nyújt a nap folyamán
  • a ricinusolaj táplálja a száraz hajat
  • nem tartalmaz parabéneket

Használata:
Melegíts fel egy kis mennyiségű krémet tenyerében. Egyenletesen vidd fel a nedves hajra, és állítsd be a kívánt formára. Ha közepes rögzítést szeretnél kevesebb fény mellett, alkalmazd száraz hajra.


Összetétel:
Aqua (Water), Ceteareth-25, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, PVP, CI 17200 (Red 33), CI 19140 (Yellow 5), Coumarin, Limonéne



Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó pomádé

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Rögzítés szöge

Tartás Közepes fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel
Kód:  KSMU0365
Termékszám:  638037454758

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15