Oldal frissítése

PERCY NOBLEMAN Matt Clay 100 ml

Kiegészítők a termékhez

PERCY NOBLEMAN Matt Clay 100 ml

A 100 ml-es PERY NOBLEMAN Matt Clay egy kiváló minőségű, erős, hosszan tartó rögzítést kínáló hajwax. Különösen rövid hajra ideális. Segít könnyebben kialakítani a kívánt frizurát, amely egész nap tartós marad. Matt hatást fejt ki, és különösen alkalmas természetes stílus megalkotásához. Agyag konzisztenciája könnyen és kényelmesen használható, illetve egyszerűen kimosható. Nem terheli a hajat és nem hagy kellemetlen maradványokat vagy ragacsos nyomokat a hajban. Nem tartalmaz parabéneket. Ápold hajad a PERCY NOBLEMAN Matt Clay viasz luxus ápolásával, amely megkönnyíti a formázást és természetes matt megjelenést biztosít.
Hatóanyagok:

  • A kaolin matt megjelenést nyújt
  • a méhviasz megkönnyíti a hajformázást és rögzítést nyújt
  • a mandulaolaj regenerálja és hidratálja a hajat

Használata:
Melegíts fel egy kis mennyiségű viaszt a kezedben, és alkalmazd száraz hajra. Oszlasd el ujjaid teljes hosszán, és formáld meg a frizurát.
Hajtípus:
A termék minden hajtípushoz alkalmas, és ideális rövid hajhoz.
Összetétel:
Petrolatum, Kaolin, Cera Alba, Lanolin, Parfum, Prunus Amygdalus Oil, Phenoxyethanol, Parfum, Coumarin, Limonéne, Linalool


Paraméterek

Típus

Termék típusa Hlína

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 100 ml

Rögzítés szöge

Tartás Könnyed fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel
Kód:  KSMU0357
Termékszám:  638037454864

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20