Oldal frissítése

PENTAX telekonverter 1.4x DA AW HD

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PENTAX telekonverter 1.4x DA AW HD

Van több Pentax objektívje, és hosszabb gyújtótávolságra van szüksége? Könnyen elérhet teleobjektív hatásokat e hátsó konverter jóvoltából. Ez a kompakt, nagy teljesítményű eszköz 1,4-szeresére nyújtja meg a fő objektív fókusztávolságát?. Az autofókuszt továbbra is a fő objektív végzi, megmarad a minimális fókusztávolsága,  a rekesze pedig egy lépéssel kisebb (sötétebb) lesz. 

Fontosabb termékjellemzők

  • Csúcsminőségű optikai eszköz Pentax objektívhez
  • 1,4-szeresére nyújtja meg a fő objektív fókusztávolságát?
  • Kompatibilis az objektív funkcióival (firmware frissítés lehetséges)
  • A fő objektív minimális fókusztávolsága megmarad
  • A HD bevonat jóvoltából nagy kontrasztú képek becsillanás és szellemkép-hatás nélkül
  • Por- és vízálló

Csúcsminőségű optika

A csúcsminőségű optika megtervezésének köszönhetően, ez a hátsó konverter kivételes optikai teljesítményt nyújt, amely maximalizálja a fő objektívben rejlő lehetőségeket. Éles, nagy kontrasztú képeket készíthet a használója becsillanás és szellemkép-hatás nélkül. A kiváló minőségű, többrétegű HD bevonat minimalizálja az objektív belsejében a tükröződést, s ezáltal optimalizálja a fényáteresztő képességet.

Az aktív kültéri fényképezésért

Ez a típus az első időjárás-és porálló PENTAX hátsó konverter. A felhasználó megbízható digitális fényképező rendszert rakhat össze magának, amely kifogástalanul működik szélsőséges kültéri viszonyok között, például esőben, por-vagy homokfelhőben.

Paraméterek

Ajánlott

Márka Pentax
Modell K-30, K-5, K-5 II, K-5 IIs, K-500, K-P, K-S1, K-S2

Bajonett

Bajonett Pentax K

Méret

Hossz 20 mm
Átmérő 49 mm

Tömeg

Tömeg 126 g
Kód:  OX701t
Termékszám:  37962

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05