Oldal frissítése

PENTAX - RICOH WG-M2 - ezüst

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

PENTAX - RICOH WG-M2 - ezüst

Örökítsd meg életed legnagyobb kalandjait a kompakt és könnyű 4K Ultra HD kamerával, amely víz-, ütés- és fagyálló. Szerkezete még tok nélkül is ellenálló, mérete pedig kompakt. Előző modelleitől a 4K felbontás különbözteti meg, amely lassan a készülék új szabvány minősége lesz. A PENTAX - RICOH WG-M2 videókamerával, élmények egész világát örökítheted meg, legyen szó akár búvárkodásról az óceán mélyén, egy távoli sivatagi túráról, vagy akár csak egy családi napról a játszótéren. 

Legfontosabb jellemzői

  • 4K Ultra HD-ellenálló kültéri kamera (nincs szükség speciális tokra)
  • Rendkívüli perspektíva, valamint természetes perspektíva (204°/151°)
  • Extra 1,6 mm széles látószögű lencse (ekvivalens 9 mm, 35 mm) F2.0
  • Felvétel fagyban, akár -10°C-ig, akár 20 m mélységig, legfeljebb 2 órán át
  • Rendkívüli ütésállóság (akár 2 méteres esés esetén is ellenáll)
  • Kiváló minőségű sztereó hangfelvétel (a szél hangjának kizárásával)
  • Nagy sebességű sorozatfelvétel (kb. 8 felvétel másodpercenként)

Felvétel, ahogy Te akarod!

A WG-M2 két különböző látószöget kínál a felvételek elkészítéséhez, hogy minden igényednek megfeleljen. A széles üzemmód, 204°-os maximális látómezőt kínál, így a körülötted lévő egész tájat képes rögzíteni. A keskeny mód 151°-os természetes perspektívában tud rögzíteni. Ez a mód rezgéscsökkentő (Shake Reduction) funkcióval is rendelkezik, amely minimalizálja a kamera elmozdulását még a legmozgalmasabb felvételek esetében is. Ráadásul a 4K Ultra HD 30fps felvétel mellett Full HD (60fps) felvételt is készíthetsz a legmozgalmasabb események tökéletes megörökítéséhez. 

Minőségi felvétel a víz alatt

A WG-M2-t úgy tervezték, hogy rögzítés során optimálisan adja vissza a színeket és a kontrasztot. Különlegessége a víz alatti felvétel, amelynél speciális szín egyensúlyt alkalmaz, így kristály tisztán és élethűen örökíti meg a víz alatti eseményeket. A fényszórásnak és a színek tökéletes definiálásának köszönhetően, hatékonyan kompenzálja a kontrasztok hiányát - felejtsd el a zöldes és kékes színeket. 

Mindig kéznél

Telepítsd az ImageSync-et a számítógépedre, telefonodra vagy tabletedre, így kamerádat, akár távolról is könnyedén irányíthatod. Közvetlenül az eszközön láthatod az élő előnézetet, és teljes kontrollt kapsz a beállítások felett is, így módosíthatod a fehéregyensúlyt, az ISO-t és expozíciót is. Át is másolhatod a felvételeket az eszközre, vagy különböző módokon az interneten is megoszthatod őket.

Paraméterek

Érzékelő mérete 1/2,3"
Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 8 Mpx
Kijelző mérete 1,5 "

Típus és működés

Típus Outdoor
Jellemzők Strapabíró, Vízálló, Vezeték nélküli

Videó paraméterei

Videó-hangbeállítás Sztereó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Belső memória 68 MB (0,07 GB)

Kimenetek

Audio/Video HDMI
Adat interfészek Wi-Fi

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 1,31 óra

Méretek és tömeg

Szélesség 5,74 cm
Magasság 7,78 cm
Mélység 3,41 cm

Szín

Szín Ezüst
Kód:  OX191o2b
Termékszám:  03814

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15