Oldal frissítése

PENTAX D-SLR Hátizsák

5 1 értékelés

PENTAX D-SLR Hátizsák

Szállítsd könnyedén egész fotófelszerelésedet ebben a gyapjú táskában. A tökéletes kinézetű Pentax hátizsák vízálló, vízálló cipzárral van ellátva, rendelkezik egy nagyobb zsebbel, amely ki van párnázva, és kisebb praktikus rekeszekre van osztva. Ebből kifolyólag ideális a különböző eszközök - lencsék, tükrök, vakuk - szállítására. 

A többi kiegészítő, elemek, segédeszközök, vagy személyes holmik elférnek az elülső kisebb zsebben. Evvel a hátizsákkal mindened kéznél lesz, hogy sikeresen dolgozhass és erőfeszítéseidet siker koronázza. A megpakolt táskát könnyedén hordozhatod vállpántjának köszönhetően, ahol találhatsz még egy zsebet például a mobiltelefonod tárolására. 
Műszaki adatok:
Úgy tervezték, hogy:
Kamera + lencse + vaku is elférjen benne

Paraméterek

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Esőáló, Kis zsebek az akkumulátornak, memóriakártyának, stb.
Kód:  OX320c
Termékszám:  50278
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15