Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Archív - Pendrive (pendrájv)

Az USB meghajtó, más néven pendrive, fonetikusan pendrájv, USB flash meghajtó vagy USB kulcs, egy olyan adathordozó, amely lehetővé teszi adatfájlok gyors és egyszerű átvitelét két eszköz között. Az USB pendrive jelenleg az egyik legelterjedtebb adatátvitelre alkalmas adathordozó. A pendrive meghajtók leginkább kapacitásukban különböznek egymástól. A piacon jelenleg a 4 GB-os a legkisebb pendrive, de találhatsz nálunk akár 2 TB-os pendrive-ot is.

Paraméterek módosítása
3104 termék

Archív - Pendrive (pendrájv)

Az USB flash meghajtó, amelyet a köznyelvben egyszerűen csak pendrive, kiejtés szerint pendrájv, vagy USB kulcs néven emlegetünk, egy olyan adathordozó, amely a régi hajlékonylemezek utódjának tekinthető. A pendrive flash típusú memória chipeket rejt magában, amelyről a tápellátás megszűnésekor nem törlődnek az adatok. A pendrájv többnyire kulcstartó formájában kapható, de létezik egyészen kicsi, mini pendrive is. Ahogy azt az elnevezése is sugallja, az USB pendrive USB-n keresztül csatlakozik a számítógéphez. Az IBM és a Trek Technology 2000-ben kezdte el kereskedelmi célú gyártását.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05