Oldal frissítése

Pebble Steel szálcsiszolt acél

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pebble Steel szálcsiszolt acél

Mindannyiunknak kell rendelkezésre állniuk, és csatlakozik a hálózathoz, de az állandó húzó és ellenőrizze a telefon például. A vacsora bosszantó. A Pebble Steel megtalál minden szükséges információt csak egy pillantás a csuklójára. A több száz alkalmazások, valamint gyorsan ellenőrizni az időjárás, menetrend, naptár és sok más hasznos dolog. És, persze, azt is jelzik az idő - egy több mint ezer elérhető tárcsázza, amely pontosan illik a stílusodhoz.

Legfontosabb jellemzők

  • A teljes körű áttekintése SMS, bejövő hívások és egyéb értesítések
  • Zenelejátszó vezérlés
  • Vízálló, 5 ATM
  • Hét nap üzemidő egyetlen töltéssel
  • Nagyon jó olvashatóságot, közvetlen napfényben is

Kellemesen fényvezérlő

Hála a hosszú akkumulátor-élettartam tart Pebble Steel legfeljebb hét napig díjmentesen. Értesíti, ha az akkumulátor csökken a kritikus szintet. Az óra akkor csak CONNECT a mágneses töltés kábelt egy USB csatlakozó, és készen áll, hogy szolgálja tovább. Pebble Steel két könnyen hozzáférhető kezelőgombok "fel" és "le", hogy navigálni a menüben. "Select" gombbal visszatérhet a főmenübe. Ahhoz, hogy a háttérvilágítás bekapcsolásához egyszerűen finoman megérinti a képernyőt vagy rázza meg a csuklóját.

Pebble App Store

Fedezze ezer alkalmazás és az új tárcsák és módosítsa a Pebble Steel kedvedre. Kövesse sporteredmények, zenét hallgatni, vagy hangos útmutatást, hogy ne érjen a smartphone. Népszerű alkalmazások, mint RunKeeper és FreeCaddie segít javítani a tapasztalata a kedvenc tevékenysége.
Kavics támogatja a nyílt forráskódú közösség alkalmazások fejlesztéséhez és az új darabok, amelyek adnak minden nap. Irányítsd a kedvenc zenei alkalmazások, mint az iTunes vagy a Spotify is kényelmes kocogás közben, vagy a kerékpározás.

kompatibilitás

Pebble Steel A Bluetooth technológia vezeték nélkül csatlakozhat bármely eszköz iOS vagy Android. Úgy működik a legjobban az iPhone 4S, 5, 5C, 5S és újabb, de természetesen is lehet Android 4.0 és újabb.

Paraméterek

Kivitel és tartósság

Tömeg 56 g

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő 168 óra (7 nap)
Kód:  PEBL001m1
Termékszám:  PEBBLESTEELSS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10