Oldal frissítése

Pearhead Háromrészes lenyomatkészítő képkeret, szürke

4,2 15 értékelés
14 690 Ft

Pearhead Háromrészes lenyomatkészítő képkeret, szürke

Szeretnéd kisgyermeked aprócska méretű édes kezeit és lábait örökre emlékeidbe vésni, hogy hosszú ideig megőrizd az első hónap emlékét? A gyerekek hihetetlenül gyorsan cseperednek fel, az idő gyorsan telik, élvezd ki tehát ezt a remek ajándéktárgyat, amely mindig emlékeztet majd a ritka pillanatokra. A Pearhead képkeret segítségével könnyedén készíthetsz fényképes kollázst a baba kéz-és láblenyomatával, vagy rajzolatával, amelyet így örökké megőrizhetsz, de remek ajándék lehet a büszke nagyszülők számára is. Az alkotás elkészültével helyezd be középre a gyermek fényképét a háromrészes fa képkeretbe. Esetleg újszülött érkezett a szomszéd családba és nincs egyetlen ajándékötleted sem? Ajándékozz egyedi lenyomat készítő készletet! A termék természetesen egészségre ártalmatlan anyagokból készült, így nem szükséges aggódnod az allergia és bőrirritáció miatt.

A Pearhead fényképkeret legfontosabb jellemzői

  • Könnyen hozhatsz létre két érintés nélküli baba kézujj- vagy lábnyomot
  • Nagyszerű ajándék vagy örök emlék az első hónapokról
  • A Pearhead készletében mindent megtalálsz, amire csak szükséged van
  • Szürke fa képkeret az ujjlenyomat és a fotó számára
  • Egészségre ártalmatlan anyagból

Emlék, amely nem fakul meg idővel

A lenyomat elkészítése rendkívül egyszerű és gyors. Minden, amire csak szükséged lehet, megtalálható a Pearhead készletében. Csak annyit kell tenned, hogy elsimítod az anyagot a hengerrel, majd a praktikus sablon segítségével tökéletes formát hozhatsz létre. Ezután készítsd el a lenyomatot a baba kezével vagy lábával, majd hagyd megszáradni azt. Helyezd el a kész lenyomatokat a 43,5 x 18 cm-es fából készült képkeretbe, dekoráld vele íróasztalod, a komódot vagy az éjjeliszekrényt. Idővel megfigyelheted, mennyit nőtt a baba keze egy év alatt!

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Méretek

Hosszúság/mélység 44 cm
Szélesség 3,5 cm
Magasság 19 cm

Rendeltetés

Rendeltetés Nyomás
Nyomás Anyagba

Ajánlott

Ajánlott Kezek, Lábak

Csomagolás

Nyomatok és ujjlenyomatok 2 db

Nyomatok és ujjlenyomatok

Tulajdonságok Dombornyomat
Nyomatok és ujjlenyomatok 2 db
Kód:  HRAif7125
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  698904630074
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10