Oldal frissítése

Pearhead háromrészes keret lenyomathoz, szürke

4,1 13 értékelés
14 590 Ft

Pearhead háromrészes keret lenyomathoz, szürke

Szeretnéd kisgyermeked édes kicsi kezeit és lábait örökre emlékeidbe vésni, hogy hosszú ideig megőrizd az első hónap emlékét? A gyerekek hihetetlenül gyorsan cseperednek fel, az idő gyorsan telik, élvezd ki tehát ezt a remek ajándéktárgyat, amely mindig emlékeztet majd a ritka pillanatokra. A Pearhead képkeret segítségével könnyedén készíthetsz fényképes kollázst a baba kéz-és láblenyomatával, amelyet így örökre megőrizhetsz, de remek ajándék lehet a büszke nagyszülők számára is. Az alkotás elkészültével helyezd be középre a gyermek fényképét a háromrészes fa képkeretbe. Esetleg újszülött érkezett a szomszéd családba és nincs semmilyen ajándékötleted? Ajándékozz egyedi lenyomat készítő készletet! A termék természetesen egészségre ártalmatlan anyagokból készült, így nem kell aggódnod az allergia és bőrirritáció miatt.

A Pearhead háromrészes fényképkeret lenyomathoz legfontosabb jellemzői

  • Könnyen hozhatsz létre két baba kéz- vagy lábnyomot
  • Nagyszerű ajándék vagy örök emlék az első hónapokról
  • A Pearhead készletében mindent megtalálsz, amire szükséged van
  • Szürke fa képkeret az ujjlenyomat és a fotó számára
  • Egészségre ártalmatlan anyagból

Emlék, amely nem fakul meg 

A lenyomat elkészítése rendkívül egyszerű és gyors. Minden, amire szükséged lesz, megtalálható a Pearhead készletben. Csak annyit kell tenned, hogy elsimítod az anyagot a hengerrel, majd a praktikus sablon segítségével tökéletes formát hozhatsz létre. Ezután készítsd el a lenyomatot a baba kezéről vagy lábáról, majd hagyd megszáradni azt. Helyezd el a kész lenyomatokat a 42 x 24 cm-es fából készült képkeretbe, dekoráld vele íróasztalod, a gyermekszobát vagy a hálószobát. Idővel megfigyelheted, mennyit nőtt a baba keze egy év alatt!

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Méretek

Hosszúság/mélység 42 cm
Szélesség 3,5 cm
Magasság 24 cm

Rendeltetés

Rendeltetés Nyomás
Nyomás Anyagba

Ajánlott

Ajánlott Kezek, Lábak

Általános tulajdonságok

Szín Fehér

Csomagolás

Nyomatok és ujjlenyomatok 2 db

Nyomatok és ujjlenyomatok

Tulajdonságok Dombornyomat
Nyomatok és ujjlenyomatok 2 db
Kód:  HRAif7124
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  698904630012
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15