Oldal frissítése

Sense Peanut hőmérő

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sense Peanut hőmérő

Felejtse el a klasszikus és idejétmúlt hőmérőket, és használja helyette a jelen modern vívmányát! Apró méretével és zajtalanságával feltűnés nélkül végzi a dolgát otthonában, anélkül, hogy a legcsekélyebb mértékben zavarná. Az iOS 8.0+ és az Android 3.4 operációs rendszereket támogató eszköz Bluetooth-on keresztül kommunikál telefonjával. Az elem hosszú élettartama akár 6 hónapos folyamatos működést tesz lehetővé. Csak a Sense Peanut képes ilyen letisztultan és ízlésesen mérni a hőmérsékletet. 

A legfontosabb jellemzők

  • Hőmérséklet mérésére szolgál
  • Apró méret
  • Hosszú elemélettartam (akár 6 hónap)
  • A hőmérő könnyedén cserélhető gombelemmel (CR2032) működik
  • Mobil alkalmazás segítségével hőmérsékleti statisztikát is elemezhet

 

Könnyű elhelyezés

A csomag tartalmaz egy csíptetőt, amellyel övre lehet rögzíteni, egy karikát, amellyel a kulcscsomóra lehet akasztani, valamint egy öntapadós korongot, amivel a falon lehet elhelyezni. Kis helyigényének köszönhetően bárhol pillanatok alatt rögzítheti a hőmérőt. Beépített hangszórójával az eszköz hangjelzéseket is képes adni. Egy gomb megnyomásával a Sense Peanut hőmérő három emelkedő magasságú hangot ad, ha a hőmérséklet a határérték felett van, illetve három csökkenő hangjelzést ad, ha a hőfok a beállított határérték alá esik. 

További információk:
Tömege:
7,5 g

 
Kód:  MOTH02
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Termékszám:  SE-PTH01-EN
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05