Oldal frissítése

Peak Design Capture BINO távcső tartó

5 9 értékelés

Peak Design Capture BINO távcső tartó

A Peak Design Capture BINO kifejezetten távcsövek rögítésére készült. Lehetővé teszi a távcső kényelmes és biztonságos rögzítését övre vagy hátizsákra, bármilyen fizikai tevékenység során. A tartó minden távcsővel kompatibilis, amely szabványos 1/4"-20"-os állványmenettel rendelkezik. A zár erős, akár 90 kg-os teherbírású. Egyszerűen, a piros gomb megnyomásával rögzítheted vagy távolíthatod el a távcsövet. A távcső eltávolítását követően ARCA állványrendszerre is csatlakoztatható. A gyorskioldó szerkezet úgy működik, mint egy állványfej.  

A fő előnyök

  • Kényelmes és biztonságos rögzítés távcsövek számára
  • Minden távcsővel kompatibilis
  • Erős tartás
  • Könnyű rögzítés és kioldás
  • Kompatibilis az ARCA állványokkal
  • Alkalmas bármilyen övhöz és pánthoz
  • Zárkioldó gomb
  • Időjárásálló anyagból

Tökéletes eszköz a távcső tárolására

A tartó bármilyen övre vagy pántra csatlakoztatható, többek között vállpántra vagy derékövre, mászó hevederre, biztonsági övre, vagy bébihordozókra, melyek szélessége 7,6 cm, vastagsága pedig 1,3 cm. A tartó kioldó gombbal felszerelt, amely megakadályozza a véletlen kioldást. Ráadásul az extrém könnyű kivitelnek köszönhetően kényelmesen hordhatod a távcsövet. A tartó nagyon ellenálló alumínium ötvözetből és edzett üveggel erősített műanyagból készült. Ezek az anyagok rendkívül ellenállóak az időjárási viszonyokkal szemben. Szerezd be ezt a minőségi segítőt, amely egyszerű, de mégis biztonságos a távcsövek számára.

Kód:  PED2002c1
Termékszám:  CBIN-1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05