Oldal frissítése

Peak Design Shell - Medium

4,5 11 értékelés
22 890 Ft

Peak Design Shell - Medium

Minden profi fotós, de még a szenvedélyes amatőr is gondol arra, hogy hogyan tudná teljesen biztonságosan használni a készülékét még kedvezőtlen körülmények között is. A nagyon egyszerű megoldást a Peak design vállalat hozza el tok és köpeny az egyben formában. Ez ugyanis védelmet nyújt a víz, a hó, a por és a karcolások ellen még akkor is, hogyha a fényképezőgépe a kezében, egy állványon, egy hátizsákban vagy a táska belsejében van.

Legfontosabb jellemzői

  • Elasztikus anyag vízálló membránnal
  • Tökéletes védelmet nyújt a víz, a hó, a por, de még a karcolások ellen is
  • Egyszerű telepítés
  • Méret: "Medium"
  • Minőségi kivitelezés

Tökéletes kivitelezés

Az egyedülálló kialakításnak és az elasztikus anyagnak köszönhetően a membrán vízálló, a tok szorosan körülveszi a fényképezőgépet és megvédi azt a zord körülmények között is. Nem az a célja, hogy megnövelje a fényképezőgép térfogatát, hanem inkább, hogy megőrizze a teljes funkcionalitását. Becsomagolt állapotban a fényképezőgép teljesen védett a kedvezőtlen körülmények ellen. Ha használni akarja a fényképezőgépét, akkor az időjárás nem fogja korlátozni Önt. Elég csak az objektívnál és az irányításnál lévő ablakot kinyitnia, és máris úgy fényképezhet, hogy a fényképezőgépe védve van a környező hatásokkal szemben.

Paraméterek

Típus

Tok típusa Puha

Szín

Szín Fekete

Rendeltetés

Rendeltetés Digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez

Tulajdonságok

Hasznos tulajdonságok Vízálló kivitel
Kód:  PED2151b1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  SH-M-1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10