Oldal frissítése

Peak Design Micro Clutch - L-Plate

5 1 értékelés
30 890 Ft

Peak Design Micro Clutch - L-Plate

Kifejezetten fényképezőgépekhez tervezett egyedi szíj

A Peak Design Micro Clutch egy felülmúlhatatlan új tartozék a fényképezőgépedhez. A pántot számos tevékenység során használhatod, de elsősorban javítja a felhasználói kényelmet és védi a fényképezőgépet. A használat során a kényelmet egy speciális párnázott Hypalon anyagból készült Micro Clutch hurok biztosítja, amely 2-4 ujj köré tekerhető, pont amennyire szükséged van. Ennek eredményeként a Peak Design Micro Clutch rugalmas fogást biztosít a kényelmes és zökkenőmentes fényképezőgép-használat érdekében. Az L lemezes Peak Design szíj kiálló markolatú kamerákhoz alkalmas.

A Peak Design Micro Clutch - L-Plate fényképezőgépszíj főbb jellemzői

  • Egyedi kamerapánt kiálló markolattal
  • Teljes hozzáférést biztosít a kamera elülső, hátsó és felső kezelőszerveihez
  • A Micro Clutch - L-Plate könnyen a kezed vagy a fényképezőgép méretéhez igazítható
  • A beépített mágneses szerszám lehetővé teszi az akkumulátorhoz való könnyű hozzáférést
  • A Peak Design heveder alaplemez eloxált alumíniumból készült, alacsony profilú
  • A Capture, Peak Design és harmadik féltől származó Arca állványokkal való kompatibilitás érdekében mellékelt lemez
  • Peak Design Anchor rögzítési pontok az összes Peak Design hevederrel való kompatibilitás érdekében
  • Peak Design Micro Clutch - L-lemez újrahasznosított alumíniumból készült

A heveder széles körű kompatibilitással rendelkezik

A Peak Design Micro Clutch - L-Plate kiemelten olyan fényképezőgépekhez készült, amelyeknek kevés vagy egyáltalán nincs kiálló markolata. Ezért a pánt a tükör nélküli fényképezőgépek széles skálájához alkalmas. Ha olyan fényképezőgéped van, amelyen kevés vagy egyáltalán nincs markolat, vásároljPeak Design Micro Clutch - I-Plate szíjat.

Elegáns, alacsony profilú kialakítás

A fényképezőgép kézi pántját kisebb tükör nélküli fényképezőgépekhez tervezték, amelyeknek pontosan követi a formáját és stílusosan kiegészíti az esztétikájukat. A hevederalap megmunkált alumíniumból készült, és egy rejtett szerszámmal rendelkezik a heveder gyors rögzítéséhez/kioldásához és a fényképezőgép akkumulátorának könnyű eléréséhez. A pánt könnyen a kezedhez igazítható, és nedvességelvezető párnával is rendelkezik. A Peak Design Micro Clutch - L-Plate-hez az Acra rendszerrel kompatibilis, levehető állványlemezt kapsz. Ez lehetővé teszi, hogy a Capture, Peak Design és harmadik féltől származó állványokkal is használhasd. A beépített Anchor rögzítési pont biztosítja a használatot bármelyik Peak Design fényképezőgépszíjjal.

Paraméterek

Rendeletése

Rendeltetés Karra

Terhelhetőség

Terhelhetőség 3,5 kg

Szín

Szín Fekete
Motívum Egyszínű
Kód:  PED2015b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MC-L-1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05