Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Peach Sword Cutter A4 PC300-01

4,3 71 értékelés
16 990 Ft

Peach Sword Cutter A4 PC300-01

A Top guillotine karos papírvágó fotókat, dokumentumokat, laminált lapokat, kártyákat és egyéb anyagokat képes vágni A4-es formátumban. Könnyen kezelhető. A pontos vágáshoz egyszerre legfeljebb 10 papírlapot vagy két laminált dokumentumot tud befogadni. A precíz vágáshoz tartalmaz egy állítható papírtartót és a pengén található egy biztonsági perem is. A vágókés kiváló minőségű edzett acélból készül, nem igényel élezést, és sok éven át még gyakori használat esetén is éles marad.
Műszaki adatok:
Vágótípus:
Karos papírvágó
Maximális papírméret:
A4
Vágási kapacitás:
10 oldal 80 g / m2
2 laminált dokumentumok
súly:
1,7 kg

Paraméterek

Típus és tulajdonságok

Típus Karos
Formátum A4
Kapacitás 10 lap
Tulajdonságok Skála, Klasszikus pengék
Penge anyaga Acél
Talapzat anyaga Fém
Nyomás Kézi
Szín Fekete, Ezüst
Kód:  PX257
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PC300-01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10