Oldal frissítése

Peach PS500-20

4,1 146 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Peach PS500-20

A DIN3 magas biztonságú precíz irodai iratmegsemmisítő jól funkcionál a bizalmas levelezés és fontos dokumentumok közegében. A keresztmetszeti nézete 4 x 40 mm-es téglalap alakú dokumentumnak is alkalmas. A könnyebb használat érdekében egy indítást figyelő érzékelővel is fel van szerelve, emellett az aprított dokumentumoknak praktikus,15 liter térfogatú tartállyal rendelkezik. Képes egyszerre akár 7 sima papírlapot is kezelni, vagy egy darab CD / DVD lemezt vagy hitelkártyát is. A nagyon erős anyagok okozta penge elakadása esetén a készülék visszafordítja a folyamatot.
Az aprítás megbízható modja az esetleges belső információkkal és nyomtatott dokumentumokkal való visszaélések megakadályozására. Az aprítás megfelelnek DIN 32757 biztonsági szabványnak, amely előírja az aprított dokumentumok maximális méretét öt biztonsági szintbe besorolva azt. A legalacsonyabb DIN 1 szint alkalmas a rutin levelezés és egyéb jelentéktelen nyomtatott dokumentumok megsemmitésére, míg a legszélesebb körben használt DIN 3 szabványt úgy alkották meg, hogy  belső és bizalmas dokumentumokat semmisítsen meg.
Műszaki adatok:
Aprított levelek száma:
7 db.80 g / m2
Aprító sebesség:
2,5 m / min
Lomtár tartalma:
15 l
A titok mértéke:
3
Aprított cellulóz:
Téglalap alakú 4x40 mm
Egyéb:
CD aprítás: 1 db
Hitelkártya aprítás 1db
Automatikus indítás érzékelő
Visszafordítás
Méretek:
330 x 200 x 430 mm
Súly:
4,69 kg

Paraméterek

Méret & súly

Tömeg 4 200 g

Típus

Típus Automata

Biztonság

Vágás típusa Keresztmetszet
Max. papír aprítási méret Max. 160 mm²-es részecskék

Tulajdonságok

Megsemmisíthető anyagok Papír, CD, DVD
Tartály mérete 15 l
Iratmegsemmisítő sebessége 2,5 m/perc
Kód:  PX211x
Termékszám:  510807
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10