Oldal frissítése

Peach Home Office A3 Silver Line PL716

4,4 70 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Peach Home Office A3 Silver Line PL716

Nagy méretű irodai laminálógép A3 méretű fénykép vagy kisebb. 2 fűtött lamináló hengerek automatikus hőmérséklet-szabályozás, amely képes együttműködni a film 125 mikron vastag, vagy annál kisebb lehet laminált papír vastagsága legfeljebb 1 mm. Bemelegedési idő körülbelül 5 perc és sebességét a laminálás körülbelül 28 cm percenként.
Az eszköz teljesen csendes működés és nagyon egyszerű használni - csak kapcsolja be, tartsa melegen a fűtési tekercs és akkor is csak fokozatosan a bemeneti terhelés dokumentumokat laminálás zsebek.
Laminálás a tökéletes módja annak, hogy megvédje dokumentumokat és fényképeket a nedvességtől, piszoktól, csavaró és egyéb tényezők, amelyek hátrányosan befolyásolják a megjelenést és az olvashatóság. A dokumentum helyezünk a fóliatasakot - a két réteg között egy vékony, átlátszó film, amely hővel lezárt lamináló és biztonságosan és megbízhatóan tapad a dokumentumot. A közös nedvességálló és tartós, laminált dokumentum rögzített, és nem lehet könnyen hajlik. Az ilyen védett dokumentumok biztonságosan ki és az időjárás. Laminálás ilyen tökéletes és megfizethető megoldás a különböző jeleket és tájékoztató táblák, kártyák, vagy olyan dokumentumokat, azt szeretnénk, hogy biztonságosan tartani a folyamatos állapotban hosszú ideig, mint a fotók, oklevelek, bizonyítványok vagy igazolások.
Maximális dokumentum méret:
Formátum: A3 és a kisebb
Szélesség: max. 330 mm
Laminált vastagság: 0,6 mm
Résszélességnél: 320 mm
Lamináló fólia:
2x 125 mikron és gyengébb
Speed ??laminálás:
28 cm / perc
Felmelegedési idő:
5 min
súly:
1,39 kg
méretek:
45,7 x 12,6 x 9 cm

Kód:  PX015
Termékszám:  510691

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10