Oldal frissítése

Peach Highspeed PL125

2,5 4 értékelés
25 290 Ft

Peach Highspeed PL125

A professzionális PEACH Professional Highspeed PL125 lamináló  kényelmes otthoni körülmények közt laminálja a fontos dokumentumaidat. A PEACH laminálógépnek hála gyorsan és egyszerűen megóvhatod az összes fontos dokumentumot, például szerződéseket, bizonyítványokat, fényképeket a nyaralásról vagy a névjegykártyákat. A PEACH Professional Highspeed PL125 a nagysebességű lamináló berendezések közé tartozik, amelyakár 600 mm/perc sebességgel is képes laminálni. A beállítás után csak egy percet kell várnod, hogy a lamináló készülék felmelegedjen. Így szinte pillanatok alatt az összes dokumentumodat praktikus átlátszó védelemben tudhatod.


A PEACH Highspeed PL125 lamináló legfőbb jellemzői

  • Különféle dokumentumok laminálását kínálja egészen A3 formátumig
  • Nagy laminálási sebesség, akár 600 mm / perc
  • Otthoni használatra alkalmas készülék
  • Segít a dokumentumok, fényképek és névjegykártyák védelmében
  • A laminálás munkaszélessége legfeljebb 330 mm
  • A PEACH lamináló melegítési ideje nem haladja meg az 1 percet

Feltűnésmentesen erős

Az eszköz A3, A4, DIN A5, A6, A7 és A8 formátumok laminálására képes, beleértve a névjegykártyákat is. A felhasznált fólia vastagsága elérheti a kétszer 125 mikront. Két fűtött lamináló görgővel, automatikusan szabályozott hőmérséklettel rendelkezik. A laminálás szélessége 330 mm. Élvezheted a szinte zajmentes működést és nagyon egyszerű használatot. Elég bekapcsolnod a PEACH Professional Highspeed PL125 lamináló készüléket, megvárnod, amíg a két fűtőhengerfelmelegszik, majd fokozatosan adagolni a lamináló fóliába helyezett lapokat. Könnyedén megvédheted dokumentumaidat a portól, víztől, szennyeződésektől, vagy csak az idő vas fogától. 



Paraméterek

Jellemzők

Rendeltetés Dokumentumok, Iratok, Névjegykártyák, Fényképek
Dokumentumok formátuma A3, A4, A5, A6, A7
Bemeneti nyílás szélessége 330 mm (1,11 A3)
Fólia vastagsága 2×125 mikron
Felmelegedési idő 1 perc
Hengerek száma 2
Laminálás sebessége 600 mm/perc
Laminálás módja Meleg

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Méret & súly

Szélesség 46,5 cm
Magasság 10 cm
Mélység 14 cm
Kód:  PX010j7
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PL125

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15