Oldal frissítése

Peach Highspeed PL120

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Peach Highspeed PL120

A professzionális PEACH Professional Highspeed PL120 lamináló kényelmes otthoni körülmények közt laminálja be a fontos dokumentumaidat. A PEACH laminálógépnek hála gyorsan és egyszerűen megóvhatod az összes fontos dokumentumot, például szerződéseket, bizonyítványokat, fényképeket a nyaralásról vagy a névjegykártyákat. A PEACH Professional Highspeed PL120 a nagysebességű lamináló berendezések közé tartozik, amelyakár 600 mm/perc sebességgel is képes laminálni. A beállítás után csak egy percet kell várnod, hogy a lamináló készülék felmelegedjen. Így szinte pillanatok alatt az összes dokumentumodat praktikus átlátszó védelemben tudhatod.


A PEACH Highspeed PL120 lamináló legfőbb jellemzői

  • Különféle dokumentumok laminálását kínálja egészen A4 formátumig
  • Nagy laminálási sebesség, akár 600 mm / perc
  • Otthoni használatra alkalmas készülék
  • Segít a dokumentumok, fényképek és névjegykártyák védelmében
  • A laminálás munkaszélessége legfeljebb 230 mm
  • A PEACH lamináló melegítési ideje nem haladja meg az 1 percet

Feltűnésmentesen erős

Az eszköz A4, DIN A5, A6, A7 és A8 formátumok laminálására képes, beleértve a névjegykártyákat is. A felhasznált fólia vastagsága elérheti a kétszer 125 mikront. Két fűtött lamináló görgővel, valamint automatikusan szabályozott hőmérséklettel rendelkezik. A laminálás szélessége 330 mm. Élvezheted a szinte zajmentes működést és nagyon egyszerű használatot. Elég bekapcsolnod a PEACH Professional Highspeed PL120 lamináló készüléket, megvárnod, amíg a két fűtőhenger felmelegszik, majd fokozatosan adagolni a lamináló fóliába helyezett lapokat. Könnyedén megvédheted dokumentumaidat a portól, víztől, szennyeződésektől, vagy csak az idő vas fogától. 



Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 34 cm
Magasság 9 cm
Mélység 12 cm
Tömeg 1 400 g

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Jellemzők

Rendeltetés Dokumentumok, Iratok, Névjegykártyák, Fényképek
Dokumentumok formátuma A4, A5, A6, A7
Dokumentum maximális vastagsága 0,5 mm
Bemeneti nyílás szélessége 230 mm (0,77 A3)
Fólia vastagsága 2×125 mikron
Felmelegedési idő 1 perc
Hengerek száma 2
Laminálás sebessége 600 mm/perc
Laminálás módja Meleg
Csomag része Lamináló fóliák
Kód:  PX010j6
Termékszám:  PL120

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05