Oldal frissítése

Peach High Speed ??Lamináló pL110

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Peach High Speed ??Lamináló pL110

Gyakorlati lamináló Peach Nagysebességű Lamináló pL110 használhatja, mint például irodák, iskolák és otthonok. Úgy tervezték, a vastag fóliák legfeljebb 125 mikron, és működik A4. Biztos, hogy kérjük a melegedés mértékét a görgők, ami mintegy 30 másodpercig, és az intelligens után kikapcsol 30 perc inaktivitás.

Tartsa az összes fontos

Laminálás az egyik legnépszerűbb módja, hogy hatékony védelmet fontos dokumentumokat vagy fényképeket a nedvességtől, piszoktól vagy fulladás. Egyszerűen helyezze be a kívánt papírt a gépbe két vékony, átlátszó film, és néhány másodpercen belül a termikus hatásfok összefogása és szorosan rátapad a dokumentumot. Kapcsolatok nedvesség és ellenáll a különböző időjárási körülmények között.

legfontosabb jellemzői

  • Gyakorlati lamináló rendkívül kedvező áron
  • Maximális erő a laminátum 0,6 mm
  • Gyors felfűtés hengerek
  • Intelligens kikapcsolás az energiatakarékosság
  • Laminálás sebessége 2 A4 oldal percenként
Kód:  PX010d7
Termékszám:  510986

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15