Oldal frissítése

Patriot Hellfire 480 gigabájt

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Patriot Hellfire 480 gigabájt

Növelje meg a teljesítményt és a megbízhatóságot. A Patriot Hellfire a megfelelő megoldás mindazon szakembereknek, akik nagyon gyos indítást, azonnali adatelérést és egy abszolút ütésálló megoldást szeretnének a mobil eszközeikhez. A Hellfire  M.2 verziója a legjobb megoldás az all-in-one PC-k ( minden az egyben PC-k), laptopok vagy asztali és játék PC-k frissítéséhez.

Legfontosabb jellemzők

  • A legigényesebb felhasználóknak és az ő megoldandó feladataihoz
  • Összességében felgyorsítja az adatműveleteket
  • Kivételes teljesítményt nyújt az NVMe  PCIe x 4 interfészen
  • Tökéletes rezgés-, és ütésállóság
  • Védelmi funkciók garantálja a megbízhatóságot

Úgy, mint senki más

A stabil meghajtó teljesítményt kihasználja a legújabb NVMe PCIe x 4 interfész. Együttesen a különleges Phison Hellfire 5007 vezérlővel akár 4x gyorsabb sebességgel működik mint a hagyományos SATA SSD. Pontosabban, ez 3000 MB / s sebességgel képes olvasni. Sziklaszilárdan biztosítja a teljesítményt majd végrehajtja a fejlett technológiai szintű szerkezetek kopását csökkentő eljárást. Ennek köszönhetően ez a meghajtó a legmegbízhatóbbak közé tartozik a kategóriájában.

 
Kód:  DP825b2
Termékszám:  PH480GPM280SSDR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05